napja 
 

Balatoni Nyár - délutánonként (Programajánlók - Film)
Balatoni Nyár - délutánonként

Megújul és új időpontra kerül az ötödik esztendeje jelentkező  tv-s magazin, a Balatoni Nyár. Idén reggel helyett délután kerül adásba 16 és 18 óra között, így minden korosztályt megszólít. Hétfőn, június 16-án indul a műsor,  és tíz héten át jelentkezik Révfülöpről, ahogyan már megszoktuk. A két órás élő műsor egyik célja, hogy élénkítse a Balaton régió turisztikai életét. A szórakoztató magazin nem csak a Balaton környéki programokról számol be, hanem számos érdekes, országszerte aktuális eseményt is ajánl a nézőknek.

Az új műsorvezető párosok hetente váltják egymást, Kraszkó Zita és Simon Kornél színművészek, valamint Rátonyi Krisztina és Sipos Dávid Günter lesznek a házigazdák.

A Balatoni Nyár a programajánlók és a szórakoztató témák mellett több érdekességet is felvet. Többek között szó lesz a horgászatról, lesz ismeretterjesztő műsor, beszélnek majd a gyermeknevelésről, a társadalmi problémákról, és még sok mindenről, ami a nézőket foglalkoztatja.  Idén is kiváló recepteket, gasztronómiai újdonságokat ismerhet meg a közönség. Továbbra is lesznek sztárvendégek, szakértők, és egy újdonság: Litkai Gergely humoros rovata. Újdonság lesz még a főcímdal, amit Dorogi Péter (Intim Torna Illegál) és Balázs Ádám írt, előadói: Dorogi Péter, Meszes Balázs (Punnany Massif) és Polgár Odett. A dalt már hallhatta a nagyközönség a Petőfi Rádióban.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat