napja 
 

Távol a világ zajától (Programajánlók - Film)
Távol a világ zajától

Ezúttal igazi klasszikust köszönthetünk a filmvásznon. Thomas Hardy Távol a világ zajától című regénye minden idők egyik legnépszerűbb könyve, 1874-es megjelenése óta többször is átdolgozták, színpadra és filmre egyránt. A szép és szellemes Bathsheba alakja megihlette Az éhezők viadala szerzőjét,Suzanne Collinst is: Hardy hősnője nyomán nevezte el főszereplőjét Katniss Everdeennek. A Távol a világ zajától (12) ezúttal Thomas Vinterberg(Vadászat, Születésnap) rendező gyönyörű képein éled újjá, főszerepbenCarey Mulligan, Matthias Schoenaerts, Michael Sheen, Tom Sturridge ésJuno Temple.

Batsheba (Carey Mulligan) független, erős, önfejű... és nagyon szép. Nem csoda, hogy aki látja, beleszeret. És az sem csoda, hogy ő maga nem tud választani az érte versengő férfiak között.

Először Gabrielt (Matthias Schoenaerts), a birkapásztort bűvöli el, és bár kölcsönösnek tűnik köztük a vonzalom, a nő nemet mond a házassági ajánlatra. De szerelmével üldözi őt a környék legjobb módú agglegénye, Boldwood is (Michael Sheen). A legvonzóbbnak pedig egy katona, Troy őrmester (Tom Sturridge) tűnik…

A választás nehéz: sok megpróbáltatás és öröm; vonzódás, hazugság, féltékenység kell hozzá, hogy Batsheba rájöjjön, ki az, akire igazán szüksége van.

Mozibemutató: 2015. június 11.

Eredeti cím: Far from the Madding Crowd

Színes, feliratos, romantikus, amerikai film.

Gyártó: Fox Searchlight Pictures, forgalmazza az InterCom

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat