napja 
 

V. Jubileumi Sörfesztivál (Programajánlók - Lakoma)
V. Jubileumi Sörfesztivál

V. Jubileumi Sörfesztivál

A június 11-14. között zajló V. Jubileumi Sörfesztivál 16 fellépővel, több mint 200 féle sörkülönlegességgel és színes gasztronómiai kínálattal várja látogatóit a Budai Várban. Kiemelt szerepet kap a streetfood, az idei vendég-ország pedig Belgium.

Az V. Jubileumi Sörfesztivál  a hazai sörfőzdék és az ország vezető sörgyártóinak néhány termékét vonultatja fel. A nemzetközi ízkavalkádot cseh, szlovák, szlovén, német, osztrák, angol és ír sörök biztosítják.  A lágyabb ízek kedvelőit pedig a Cider Liget várja, így a rendezvény a lehető legszínesebb palettát kínálja a magyar, és a növekvő létszámú külföldi sörkedvelő közönség számára.

Idén kiemelt szerepet kap a streetfood, így olyan közismert és közkedvelt streetfoodosok települnek ki, mint az Attaboy, a Bakker Food, a Bud Dog, a Császári Morzsa, a Kolbice, a Kőváry Grill, a Hachapuri, a Monetegrói Gurman, a Paneer, a Twist & Chips vagy a Szarvaskolbász és Libatepertő. A vendégország szerepét idén Belgium tölti be, így a résztvevők a belga sör és csokoládé gazdag választékát is kipróbálhatják a Belga Udvarban.

Az izgalmas sör- és gasztro-élmények mellett hamisítatlan, hajnalba nyúló utcabál hangulat várja a szórakozni vágyókat. Csütörtökön a Magna Cum Laude adja meg a ritmust, valamint fellép Rakonczai Imre zongoravirtuóz, aki most először ad koncertet a Várban. A humorról a Dumaszínház oszlopos tagja, Hadházi László gondoskodik. A pénteki nap házigazdája a Total Dance Festival, így az igazi retro hangulatért Dr. Alban, a Kozmix, az UFO és a Groovehouse felel. Szombaton minden korosztály igényeinek megfelelő zenei kínálat várja a közönséget: színpadra lép a Neoton Família, Nagy Feró és a Beatrice, valamint a Strikers. Vasárnap a Sárkánylányok Tűzzsonglőr Csapat műsorával, illetve Kis Grofó és a Bohémian Betyárs koncertjeivel zárul a rendezvény.

A környezettudatosság jegyében a vendégek betétdíjas korsókból fogyaszthatják a minőségi söröket, a hölgyek kedvéért pedig idén először limitált számban kapható majd a 4 dl-es pohár is. A rendezvényre napijegy (2000-3000 Ft) és teljes bérlet (elővételben 4000, a helyszínen 7000 Ft) egyaránt váltható. További információk: www.sorfesztival.hu

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat