napja 
 

Ördög Nóra és Gundel Takács Gábor a legjobb műsorvezető (Sztárok - Party)
Ördög Nóra és Gundel Takács Gábor a legjobb műsorvezető

Hét nagy tévécsatorna vezetői és sztárjai vettek részt a Televíziós Újságírók Díja először megrendezett díjátadó gáláján hétfőn, 14.00 órakor. A legjobb női műsorvezető díját Ördög Nóra, a legjobb színésznőnek járó elismerést Gubík Ági vette át, míg a legjobb színész Mácsai Pál, a legjobb férfi műsorvezető Gundel Takács Gábor lett.

A legigényesebb hazai szórakoztató műsorokat, a legjobb műsorvezetőket és színészeket választották meg 8 kategóriában az Epizód Magazin, a Hír24, a Hír7, az Index-Comment:com, a Mediapiac.com, az Origo, a Sorozatjunkie, a SorozatWiki, a Színes RTV és a Tvr-hét szakújságírói hétfőn délután a Pesti Vigadóban.

Ördög Nóra, aki a legjobb női műsorvezetőnek járó díjat kapta, éppen Az ének iskolája forgatásán volt, ezért telefonon keresztül mondott köszönetet. Nóra bevallotta, hogy bár elsősorban a közönségnek szerepel, minden adás után nagy izgalommal olvassa a róla szóló kritikákat, ezért különösen örül ennek a pozitív visszajelzésnek. Gundel Takács Gábor, aki idén másodszorra lett a legjobb férfi műsorvezető, köszönőbeszédében azt emelte ki, hogy a Televíziós Újságírók Díja az együttműködésről és nem a tévécsatornák közötti versengésről szól.

A Televíziós Újságírók Díját tavaly alapították azzal a nem titkolt céllal, hogy minőségi mércét adjanak a legnépszerűbb hazai tévéműsoroknak és készítőiknek. Az alapítók hangsúlyozták, hogy klasszikus kritikai attitűdöt képviselve, és nem a nézettségi adatok alapján szavazzák meg az elismerést. 

A díjazottak:

Nagyszabású showműsor Sztárban sztár (TV2)

Vetélkedő A konyhafőnök (RTL Klub)

Magyar sorozat Terápia (HBO)

Stand-up comedy vagy talk show Showder Klub (RTL Klub)

Női műsorvezető Ördög Nóra

Férfi műsorvezető Gundel Takács Gábor

Színésznő (tévésorozat) Gubík Ági (Barátok közt)

Színész (tévésorozat) Mácsai Pál (Terápia)

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat