napja 
 

JAMIE magazin magyarul (Gasztronómia - Konyhatrend)
JAMIE magazin magyarul

 Keresve sem találni jobb alkalmat egy új magazin elindítására a tavasznál, amikor minden a megújulásról szól!

A Jamie Magazin első számában a konyhát is hatalmába keríti a tavaszi zsongás és a húsvétra való készülődés. Az ünnepi és hétköznapi receptek között vegánok és gluténérzékenyek egyaránt találnak maguknak kedvükre valót. Az izgalmas és exkluzív receptek mellett a magazinból az is kiderül, mely ételek Alföldi Róbert kedvencei, és milyen meglepetéseket tartogat az olvasóknak Mautner Zsófia.

A Jamie Magazin a legizgalmasabb magyar és nemzetközi receptek mellett gasztronómiai érdekességekkel és hasznos életmódtanácsokkal jelentkezik évente tízszer.

A világsikerű, 45 országban, több mint 10 nyelven megjelenő magazin végre a magyar olvasóknak is elhozza Jamie kedvenc ételeit és a világ vezető séfjeinek exkluzív ajánlatait. Finomságok, egészséges harapnivalók, utazási és életmódtippek – egyenesen Jamie Olivertől!

Mit mond a lapról maga Jamie?

„Kedves magyar Olvasóim!

Hihetetlenül izgalmas, és persze, óriási öröm, hogy mostantól Magyarországon is rendszeresen megjelenik a magazinom. Alig várom, hogy a magyar közönség is megismerje finom és egyszerű receptjeimet és bemutathassam a legjobb magyar és nemzetközi szakácsok alkotásait. Számomra 2015 az egészséges ételekről fog szólni, a szezonális alapanyagokról és az egyszerű konyhai eljárásokról, hogy az év végére egy kicsit mind változtatni tudjunk az étkezési szokásainkon. Kérlek, írjátok majd meg nekünk, hogy mit gondoltok a magazinról, remélem ti is annyira szeretitek majd, mint én…Jó étvágyat!”

Jamie Oliver

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat