napja 
 

Az Aussie a feje tetejére fordítja a hajformázást (Szépség - Kozmetika)
?Többet akarsz az élettől? Kezdd a hajaddal!? ? ez az Aussie filozófia
Az Aussie a feje tetejére fordítja a hajformázást

Márciusban bemutatkozik az új Aussie termékcsalád, ami segít abban, hogy a frizurád sérthetetlen legyen. Hogy mi a legjobb benne? Az új spray és hajformázó hab kollekcióval a haj hosszú ideig vonzó marad anélkül, hogy dermedtnek vagy erőltetettnek tűnne. Itt az idő egy kis ereszd-el-a-hajam-ra! Bízz bennünk és az Aussie nem hagy majd cserben!

Új termékeink ideális tartást kölcsönöznek a hajadnak, hogy soha többé ne kelljen a ragadós, bukósisak frizurától rettegned. Mi több, a termékcsalád tagjait megpakoltuk a forró ausztrál vadon növényeivel, így Te is olyan tüzes és vad lehetsz, amennyire csak akarod. A termékek formulái között ausztrál vadcseresznyefa-kéreg és tengeri alga kivonatot is találsz, melyek dússá és légiessé teszik a hajad. Az ausztrál összetevőknek köszönhetően a termékeknek olyan frissítően ínycsiklandozó illatuk van, hogy legszívesebben beleharapnál a saját hajadba!

Az új kollekcióhoz két hajformázó hab és két hajlakk tartozik, amelyek duplán kényeztetik a hajad (igen, még a termékeink is többfunkciósak). A szettet egy strand-spray egészíti ki, ami tökéletes megoldás egy bolondos, nyári délutánra.

A „Miracle Styling Mousse Volume + Conditioning”, a „Miracle Styling Mousse Curl Define + Shine”, a  „Miracle Hairspray Volume + Hold”, a „Miracle Hairspray Shine + Hold” termékek mindegyike mást tud, nézd meg, melyik a neked való! Emellé akaszd le a Miracle Beach Waves hajápolót a polcról! A két különböző sónak köszönhetően a spray olyan ütős matt látszatot ad a hajadnak, mintha csak most jöttél volna fel a partról, még akkor is, ha a napozóágy kényelmétől elkeserítően messze vagy…

Legyen az új hajformázó hab és hajlakk használata része a szépségápolási rituálédnak, az Aussie hajápoló arzenáljának lehengerlő összhatásáért: a sampon és balzsam használata után a még vizes hajra vigyél fel egy pingponglabda nagyságú hajformázó habot, majd a megformázott, száraz hajra fújj egy kis hajlakkot! Tádám, ilyen a szívdöglesztő frizura!

Megnyerheted a a „Miracle Styling Mousse Curl Define + Shine” habot és a „Miracle Hairspray Shine + Hold” hajlakkot, ha válaszolsz arra kérdésre: mi az Aussi filozófiája! Először is, lájkold a dolcsevita.hu facebook oldalát, majd válaszodat küldd a Kapcsolat menüpontban található címre április 5-ig!

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat