napja 
 

Snookival bulizott Falusi Mariann (Sztárok - Interjúk)
A Jersey Shore sztárja megdicsérte az énekesnő frizuráját
Snookival bulizott Falusi Mariann

New York egyik népszerű szórakozóhelyén Amerika milliós nézettségű műsorának üdvöskéjével, Snookival futott össze a Pa-dö-dő együttes két tagja. Az óriási rajongótábor ricsaja Mariannék figyelmét is felkeltette, akiket az MTV stábja lencsevégre is kapott. 

A Jersey Shore trash-reality műsorának forgatásába csöppent a Pa-dö-dő New York-i kiruccanása alkalmával. Az énekesnőket váratlanul érte az ismert sztár, Nicole ’Snooki’ Pollizzi felbukkanása, amely percek alatt meghökkentő tömeget vonzott a kamerák kereszttüzébe. Kezdetben értetlenül álltak a felbolydult helyzet előtt, amelynek forgatagában az apró amazon figyelmét is felkeltették nem mindennapi megjelenésükkel. Így a közeljövőben az MTV képkockáin is nagy eséllyel felbukkanhatnak. 

„Azt láttuk, hogy egy apró termetű lány bukkant fel a helyen, két kamera és egy kisebb stáb kíséretében, az emberek rögtön megrohamozták a számunkra először ismeretlen Snookit. Fényképezőket villogtattak, és láthatóan rajongói transzba esve lobogtatták a lapjaikat autogrammot remélve. Nem tudtuk ki érkezett a helyszínre, mert fejét lehajtva próbált minél kevésbé feltűnő maradni, ami persze tarthatatlan volt, hiszen ő ott az utóbbi idők egyik legismertebb celebének számít. Olyan izgalomban voltak a rajongók, mint nálunk a tinilányok, amint Fluort látják felbukkanni” – mesélte Mariann.  

„A nagy tömegben megszólított minket, a színes hajunkat dicsérve, ami meglepő volt, hiszen nem beszélt igazán a rajongókkal. A nagy jövés-menés közben minket is lencsevégre kaptak, így még egy szerződést is aláírattak velünk, hogy járuljunk hozzá a felvételhez. Így nagy valószínűséggel az MTV Hungaryn is vetített nagy sikerű realityben mi is felbukkanhatunk.” – folytatta a nemrégiben ötödik évaddal debütáló Jersey Shore kapcsán a Tv2 Megasztárjának zsűritagja. 

Érdemes tehát továbbra is figyelemmel kísérni a világsikerű tévésorozatot, hiszen az olasz-amerikai fiatalok elvetemült kalandjait követők akár a Pa-dö-dő sztárjait is viszontláthatják a képernyőn.

 


 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat