A Globalista Konyha következő rendezvénye igazán izgalmasnak ígérkezik: török-ciprusi vacsorán vehetnek részt az érdeklődők.
Selin Kiazim már gyerekkorában tudta, hogy szakács szeretne lenni. Török-ciprusi családban nőtt fel, fontosnak tartja a közös étkezéseket, ahol megosztjuk egymással a finomságokat, a történeteket. Mindenre nyitott, szeret utazni, és élményeit beépíti az ételeibe is. Folyamatosan a hagyományos határok feszegetésén dolgozik, azon, hogy a török-ciprusi ételek végre kikerüljenek a kebab büfék világából, és elnyerjék méltó helyüket. Innovatív és kísérletező séf, aki a klasszikus ízeket szokatlan alapanyagokkal párosítja. Giles Coren, a The Times kritikusa szerint Selin Kiazim ételcsodái képesek arra, hogy megváltoztassanak életeket. Erre csak a Globalista Konyha január végi vacsorái után kapjuk meg a választ.
Mikor? 2015 január 29-30, este 7 óra
Hol? Interni Budapest showroom V.kerület, Vigyázó Ferenc utca 3
MENÜ:
Feta hab, muhammara, sült salotta és petrezselyem saláta, gránátalma öntet
Pácolt padlizsán, keserű salátalevelek, padlizsánpüré és füstölt mandula
Pisztácia kéregben sült tőkehal, karfiolkrém, uborka, rókagomba és kandírozott citrom öntet
Szömörcével marinált kacsamell, kacsacomb és árpagyöngypite, édes savanyú datolya, grillezett káposzta, sherry jus
Vérnarancs, fehér csokoládé ganache, körte és karamellizált réteslap
Borok: Csobánci Bormanufaktúra
Információ a nagyszerű szakácsról: www.globalistakonyha.com, www.facebook.com/aglobalista
Jegyvásárlás: [email protected]