Közelednek az ünnepek és mi lehetne jobb választás szeretteinknek, mint egy saját készítésű, finom gasztroajándék? A Natura Hill vendégház, mely nemrég nyitotta meg kapuit a Zebegény szívében, több gasztrokurzussal is készül december folyamán, ahol bárki megtanulhat sütőtöklekvárt, csillagánizsos céklakompótot, csipkebogyó bólét vagy saját készítésű habcsókot készíteni. Ráadásul a csipkebogyó bólé készítést még egy remek túra is megelőzi, ahol saját kezűleg gyűjtheti be mindenki az alapanyagokat a környező erdőből.
PROGRAMOK
December 5. – sütőtöklekvár készítés
December 6. - céklakompót készítés csillagánizzsal
December 12. – csipkebogyó bólé készítése, előtte csipkebogyó gyűjtése az erdőben (ilyen egy valóban 100 %-os gasztroajándék)
December 18. – habcsók készítés – saját készítésű, ehető díszek készítése a karácsonyfára
A programok délután 2-kor indulnak és 5 óráig tartanak. Ára 3000 Ft/alkalom, jelentkezni az [email protected] e-mail címen lehet. http://naturahill.hu/