napja 
 

Fényűző illatú testápolás az ellenállhatatlanul puha bőrért (Szépség - Kozmetika)
Fényűző illatú testápolás az ellenállhatatlanul puha bőrért

A Fa Luxurious Moments a mindennapos testápolást örömteli, érzéki pillanattá varázsolja, az új testápoló termékek fényűző, csábító illattal kényeztetik az érzékeket. A Fa Luxurious Moments deospray hosszantartó, megbízható védelmet nyújt a testszag ellen, anélkül, hogy fehér foltot hagyna a textílián.

A Fa Luxurious Moments Fekete Ametiszt és Pink Viola tusfürdő, krémszappan és habfürdő intenzív hidratálást nyújt és hihetetlenül puhává varázsolja a bőrt. A Fa Luxurious Moments termékek 2012 szeptemberétől kaphatóak a boltokban.

Egy kis káprázat: A Fa Luxurious Moments ötvözi a gyengéd testápolás élményét egy olyan illattal, amely magával ragad és örömteli, érzéki utazásra repít! A pink viola csábító illata egyesíti a gyümölcsös és virágos illatjegyeket, valamint egzotikus, keleties illatával a nőies luxust sugallja.   A Fa Luxurious Moments Fekete Ametiszt és Pink Viola tusfürdő, krémszappan és habfürdő gazdag, ápoló formulával rendelkezik. A gazdag tusfürdőkrém úgy fénylik a kézben, mint a fekete ametiszt, egy kivételesen ritka, fekete, értékes gyöngyszem lilás csillogással. A magas minőségű összetevőket tartalmazó tusfürdő ápolja a bőrt, tisztává és bársonyosan puhává varázsolja azt. A bőrbarát deospray hosszantartó védelmet nyújt testszag ellen és bőrgyógyászatilag tesztelt. Egy megbízható társ, olyan fényűző eseményekhez, amelyek alkalmi ruhát kívánnak meg, mivel nem hagy fehér foltot a ruhákon vagy a bőrön. Gyümölcsök és virágok csábító, nőies illatát kölcsönzi. Otthon vagy a vörös szőnyegen: minden nő egyszerűen ellenállhatatlannak fogja érezni magát ezekkel a termékekkel.

Ajánlott fogyasztói ár:

Fa Luxurious Moments tusfürdő:            559 Ft

Fa Luxurious Moments habfürdő: 819 Ft

Fa Luxurious Moments krémszappan: 199 Ft

Fa Luxurious Moments deospray           : 710 Ft

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat