napja 
 

Az első musical fesztivál (Programajánlók - Színház)
Budapest Aréna, 2014 november 8, 19:30
Az első musical fesztivál

Ha Musical Fesztivál, akkor tánc, zene, szerelem, szenvedély, humor, szomorúság, boldogság, ritmus, mély érzelmek  …..

Csodálatos színészek és énekesek, akik apró történeteket jelenítenek meg  a zene nagyságában. A musical különleges műfaj, elragadja a közönséget , a zene dallamán, szövegén keresztül, felerősíti az érzelmeket  és teret ad a fantáziának. Mindenkinek mást jelenet egy dal, és mindenki előadásában a zene és a szöveg más köntösben jeleníti meg a mondanivalót. A művészek egyénisége, tehetsége, profizmusa lehengerlő élményt biztosít. A színpadról érezhető lesz az az energia, ami bejárja az egész teret, utat biztosítva a közönség szívéhez.

A fesztivál keretén belül felcsendülnek a musical irodalom legszebb és legismertebb dalai. A fellépők: Koós Réka, Mahó Andrea, Vermes Tímea, Csengeri Attila, Miller Zoltán, Nagy Sándor, Sasvári Sándor.

Gyulai Júlia Európa bajnok sztepp táncos éskoreográfus színvonalas tánccsapatával biztosítja a táncbetéteket. A Musical fesztivál eseménysorozat első koncertjét a Papp László Budapest Sport Arénában mutatják be november 8-án, 19:30-kor, a Danubius Music szervezésében.

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat