napja 
 

Egy hajszálon múlik (Szépség - Kozmetika)
Egy hajszálon múlik

Az életben, csakúgy, mint borotválkozás közben, millimétereken múlhat minden. A Gillette precíziós mérnöki tervezése pontosan ezért alkotta meg a márka lehető legkifinomultabb és legvékonyabb pengéit.

Noha nincs két egyforma arc, a precíziós technológia, valamint a korszerű termékteljesítmény segítségével a Gillette megoldást nyújt minden férfi számára.

Az alapos és kényelmes borotválkozás alapja:

-          a penge az érzékeny és egyenetlen bőrfelületen se okozzon kárt, még a mindennapi használat során sem.

-          a borotvának több, egymáshoz közel helyezkedő pengéje legyen

-          szükség van a precíz borotvára, ami amellett, hogy a lehető leghatékonyabban vágja el a szőrszálakat, egyúttal minimalizálja a bőrre kifejtett hatást is.

-          az enyhe nyomással vezethető vékony pengék és a korszerű, alacsony ellenállású pengebevonat lehetővé teszik a pengék akadálytalan siklását, és kevésbé húzzák vagy rángatják a borostákat, ezzel garantálva a kellemes borotválkozás élményét. 

-          minden férfi külön egyéniség, ezért nincs is két azonos borotválkozási szokás.

-          a penge-stabilizátor folyamatosan megőrzi a pengék közötti optimális hézagot, mellyel lehetővé teszi, hogy azok igazodjanak a férfiak arcának kontúrvonalaihoz

A Gillette új, modern szerepbe öltöztette „Férfiasan tökéletes” márka vízióját. Egy férfi életében a legfontosabb pillanatok a munkahelyi sikerektől a személyes kapcsolatokon át, gyakran a legapróbb dolgokon múlnak - derül ki új reklámjából

Az új, „Egy hajszálon múlik” reklámfilm rámutat, hogy egy férfi bármelyik pillanatban lehet sikeres, amit érdemes átélni, és amiért érdemes mindent megtenni, bármilyen küzdelmet megnyerni.

A borotválkozás is nagy szerepet játszik abban, hogy a férfi úgy érezze, a legjobbját adja céljai eléréséhez. A férfiaknak nem kell nemzetközi színpadon fellépniük vagy sportolóként versenyezniük ahhoz, hogy a legjobbat hozzák ki magukból és a legjobb oldalukat mutassák.

Nyerhet új Gillette Fusion Proglide precíziós technológiájú borotvát borotvahabbal, ha megírja, mi az új Gillette reklámfilm szlogenje.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat