napja 
 

got2b ragyogás lányoknak és erős tartás fiúknak (Szépség - Kozmetika)
got2b ragyogás lányoknak és erős tartás fiúknak

A got2b Rise ‘n Shine sztárrá varázsolja a lányokat. A két új hajformázó termék gyémántfényt nyújt a hajnak és ragyogó megjelenést kölcsönöz. A menő srácoknak a got2b egy forradalmi hajformázási lehetőséget nyújt a got2b glued tüskés hajformázó krém formájában.

Kápráztasd el a világot a ragyogó és fényes hajaddal. Az új got2b Rise ‘n Shine gyémántcsillogást ad a hajadnak. A termék lehetőséget nyújt arra, hogy kipróbálj egy izgalmas kinézetet és a lehető legjobb fényben mutasd meg a hajad! Az új got2b Rise ‘n Shine body + gloss hajrögzítő hab, dússágot és fényt ad a hajadnak. A súlytalan mikro polimerek rugalmas, pihekönnyű hajformázási végeredményt nyújtanak. A Rise ‘n Shine body + gloss hajlakk gyönyörű fényt ad minden csodás frizurának és azonnali dússágot, ragyogást és tartást nyújt, anélkül, hogy elnehezítené azt

Az Amerikai Egyesült Államok legújabb utcai stílusát követve és a Schwarzkopf divatguruk által kifejlesztve a nagyteljesítményű got2b glued tüskés hajformázó krém a got2b legerősebb tartást nyújtó hajformázója. Az innovatív, ultra erős formula nagyteljesítményű polimerekkel garantál olyan erős tartást, amely akár függőlegesen is megtartja a hajat, könnyen formázható, és mégis rugalmas tartást ad! Azoknak a srácoknak, akik anélkül szeretnének nagyszerűen kinézni, hogy órákat töltenének a tükör előtt, a got2b legújabb innovációja pihekönnyű viasz polimerekkel, és friss, jeges menta illattal kínál megoldást a trendi hajstílusokhoz akár egész nap.

A got2b Rise ‘n Shine termékek és a got2b glued tüskés hajformázó krém már kapható a boltokban.

got2b Rise ‘n Shine body+ gloss hajrögzítő hab 200 ml, ajánlott fogyasztói ára: 1499 Ft

got2b Rise ‘n Shine body + gloss hajlakk 300 ml, ajánlott fogyasztói ára: 1499 Ft

got2b glued tüskés hajformázó krém 75 ml, ajánlott fogyasztói ára: 1499 Ft 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat