napja 
 

Csókolj duplán Weiler festményen és pólón! (Programajánlók - Kultúra)
Weiler Péter legújabb festményein és limitált pólókollekcióján csókkal ünnepli az őszt
Csókolj duplán Weiler festményen és pólón!

A Design Hét keretei között október 9-én megnyílik Weiler Péter Kiss***Kiss*** című kiállítása, ahol bemutatják a festőművész által megálmodott, Dorkoval közös pólókollekcióját is. A kiállítás és a kollekció a NOMURIban látható majd. 

Weiler Péter húsz éve állít ki folyamatosan Budapest különböző helyszínein és galériáiban. Színes és figuratív képei egyedi hangulatot teremtenek, a hétköznapok kimerevített pillanataiban az élet szépségén túl annak banalitására is ráismerhetünk. Műveiből mosoly és humor sugárzik. A Dorkoval való együttműködésben a festő egyik régi álma is teljesült, végre tényleg hordhatóvá válnak műalkotásai. A Weiler pólókollekcióban visszaköszönnek az alkotó védjegyei, az egyedi hangulatú szituációk, színek és arcok. „A hordható képek gondolata, valójában mindig is benne volt a munkámban. Szinte a legtöbb kiállításomra készítettem limitált mennyiségű saját tervezésű trikót. A leglimitáltabb mennyiség az volt, amiből csak 1 darab készült, és én hordtam a megnyitón. Ezért is nagy megtiszteltetés, hogy a DORKO felkért, hogy tervezzek egy pólókollekciót. Régi álmom teljesült, és most végre profi szakemberek által gondozva kerülnek majd a Playersroom üzleteibe. Ígérem, ha szembe jössz velem az egyik pólómban, kapsz egy nagy ölelést!”

A márka régóta felvállalt célja, hogy összekösse a művészetet a divattal, a művészeket a hétköznapi emberekkel. A Dorko tervezőinek munkáira az egyediség jellemző, figyelemfelkeltő, érdekes alkotásaik mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Olyan művészeket kérnek fel a kreatív tervezésre, akik kitűnnek a tömegből, akik meg merik mutatni a gondolatvilágukat, véleményt alkotnak és formálnak. Tervezőiket összehozzák azzal a közönséggel, akik a művészetükkel azonosulni tudnak, és ezt öltözködésükkel ki is merik fejezni. A cél, hogy az emberek élő kiállításként vigyék a tehetséges magyar művészek alkotásait.

A kiállítást követő naptól, október 10-től a Weiler Limited Edition by Dorko  termékek a Playersroom webshopban lesznek megvásárolhatók, és a kiállítást követő héten, október 13-től már a Playersroom kiemelt üzleteiben (Mammut, Westend, Aréna) is elérhetőek lesznek.

 

 

 


 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat