napja 
 

Lakáskocsma friss sörrel (Gasztronómia - Ivás)
Lakáskocsma friss sörrel

A lakáséttermek nagy divatja pár éve a budapesti vendéglátásban már elkezdődött. A helyek otthonosságot és jó kedvet sugároznak, igazi különlegességüket a sörcsap adta meg. A csapmester mutatta be, hogyan kell a sört csaponi az üvegbe. Így mindenki elkészíthette a saját poharas, korsós vagy üveges innivalóját. Sok helyütt lehet sörözni, ámde van, aki otthon is szeret kényelmesen üldögélni, emellett a frissencsapolt sör élményét élvezni, és ezt most igazán bárki megteheti.

A Soproni Frissen Csapolt mindezt tudja, legnagyobb előnye, hogy meg lehet vásárolni és haza lehet vinni.

Az első osztályú frissen csapolt sör élményét üvegbe zárják, papírcsomagolással megvédik a fénytől, folyamatos hűtés mellett védik a hőmérséklettől, és a 30 napos lejárati idővel rendelkezik. 

A Soproni Frissen Csapolt ugyanolyan ízű, mint a csapolt Soproni, a csapolási technológiának köszönhetően igen. A Soproni Frissen Csapolt megfelel a Klasszikus Soproni sör eredeti receptjének, amely természetes összetevőkön alapul – víz, árpamaláta, kukorica, komló – egy kis csavarral. Így a Klasszikus Soproni és a Soproni Frissen Csapolt alapanyagai megegyeznek, csak az arányuk változott. A különlegesen tiszta és hűsítő íze az összetevők arányának módosításával jöhetett létre.  

A fénytől, hőmérséklettől való elzárásának, valamint a rövid fogyaszthatósági idejének köszönhetően maradhat friss a Frissen Csapolt. A papírcsomagolás megvédi a rá negatívan ható fénytől, folyamatos hűtés mellett a boltokba szállítják. Italhűtőkben tárolják, 30 napos szavatossági idővel.A sör hűtés nélkül sem romlik meg, viszont a tökéletes élmény érdekében javasolt a terméket a megvásárlás után rögtön hűtőbe helyezni, és fogyasztásig ott tárolni.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat