napja 
 

Szurkolói vonat indul a román?magyar focimeccsre (Utazás - Hírek)
Az Aranycsapat-mozdony továbbítja a különvonatot a határig
Szurkolói vonat indul a román?magyar focimeccsre

Szurkolók által szervezett különvonat indul az október 11-i, bukaresti Románia–Magyarország labdarúgó mérkőzésre. A különvonat, fedélzetén több száz drukkerrel, a MÁV-START Aranycsapat-mozdonyának vontatásával közlekedik a határig.

 A szurkolók által szervezett különvonat október 10-én, pénteken 16.15-kor indul a Nyugati pályaudvarról. Az utazás hangulatát emeli, hogy a szerelvényt Kürtös határállomásig a MÁV-START Aranycsapat-mozdonya vontatja, amit a Puskás-csapat tagjait ábrázoló, teljes felületet betöltő grafika díszít. A tizenegy ülőhelyes- és két étkezőkocsiból álló vonaton több mint 800-an utazhatnak a román fővárosba, hogy bíztassák a magyar labdarúgókat.  

 

A vonatra a szurkolók nemcsak Budapesten, hanem Miskolcon, Nyíregyházán, Debrecenben, Püspökladányban, Törökszentmiklóson és Békéscsabán is felszállhatnak. A vonat megáll még Lőkösházán, majd Romániában Aradon, Piskin, Petrozsényban és Craiovában, Bukarest-Baneasa állomásra október 11-én 12:59-kor érkezik, ottani idő szerint.

A hazaindulás időpontja – ugyancsak helyi idő szerint – este 11 óra, az útvonal: Bukarest-Baneasa – Craiova – Petrozsény – Piski – Arad – Lőkösháza – Békéscsaba – Szolnok – Budapest-Keleti, a szerelvény menetrend szerint október 12-én, vasárnap 13:50-kor érkezik vissza a magyar fővárosba.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat