napja 
 

Kozmetikumok a bőr szolgálatában (Szépség - Kozmetika)
Kozmetikumok a bőr szolgálatában

Megannyi nő keresi bőre ápolásához a leginkább megfelelő kozmetikumot. A termék használata során elsőre tapasztalható bőrérzet mellett egyre többen odafigyelnek arra is, hogy az adott szépségápolási készítmény tartósan nyújtson jótékony hatást bőrük számára. A lengyel Ziaja márka innovatív, jó minőségű és újszerű termékei, az arca és a testre kifejlesztett ápoló kozmetikumok, melyek gyógyszerészeti szaktudás alapján, a természetből válogatott alapanyagokból készülnek, egyesítve a modern technológiát és az olyan kiváló, hagyományos összetevőket, mint a növényi kivonatok és a vitaminok. 

Az arcápolási termékek közé ajakápoló, arckrém, arcradír, arctisztító, arctisztító tej, enzimes peeling, make up lemosó, micelláris víz, szemkrém és tonik tartozik. A testápolási szerek széles skáláját vonultatja fel kézkrém, testápoló, testápoló balzsam, testápoló vaj, tusfürdő, tusfürdő bőrradír formájában. A teljes Ziaja szortiment sampon, hajbalzsam, pakolás, intim higiéniás mosakodó gél, és masszázs olaj termékekkel egészül ki. 

Olivaolaj termékcsalád. A Ziaja márka legelsőként kifejlesztett termékcsaládja, mely azóta is az egyik legkedveltebb alsorozat. A száraz és normál bőrre ajánlott szortiment korra és nemre való tekintet nélkül az egész család számára nyújt gondoskodó ápolást. Intenzíven hidratáló, lágyító és puhító tulajdonságokkal rendelkeznek a termékek, melyeknek fő összetevője az oliva olaj.  A mediterrán térség jellemző növényének, az olajfának a terméséből kinyert olaj igen gazdag E vitaminban és esszenciális telítetlen zsírsavakban. Lassan szívódik fel a bőrbe, ezáltal a hatása hosszabb ideig tart. A bőrt táplálja és megakadályozza a túlzott vízvesztést. A termékcsalád tagjaként megtalálható az egyre népszerűbb micelláris víz is, mely egy lépésben távolítja el a sminket és puhítja a bőrt. Gyengéd formulájának köszönhetően a kontaklencsét viselők is bátran használhatják. A termékcsalád hajápolói a száraz, töredezett hajra ajánlottak.

Kakaóvaj termékcsalád. A normál és száraz bőr mindennapi ápolására nyújt megfelelő megoldást. Már a fiatal bőr ápolására is alkalmas, hiszen 17 év felett mindenki használhatja. Kellemes illata a krémes kakaóra emlékeztet. A termékek fő összetevője – ahogyan a neve is sejteti –, a kakaóvaj, az a növényi zsír, melyet a kakaófa érett magvaiból nyernek. Természetes anti-oxidánsokat tartalmaz, melyek az avasodási folyamatot lényegesen lelassítják, így a termékek tartósítószer nélkül, akár 5 évig is megtartják a minőségüket, változatlan formában. Rendkívüli mértékben bőrbarát. A termékcsalád hajápoló termékei a sérült, töredezett hajvégek számára adnak gondoskodó ápolást.

Kókuszos termékcsalád. A finom kókuszos illatú termékek ápolják és regenerálják a száraz és normál bőrt. Hatékonyan hidratálnak és gátolják a felhám kiszáradását.  Rendkívül kíméletesek, a bőrt simává, rugalmassá és puhává teszik.

 Kecsketej termékcsalád. Kifejezetten a száraz és ráncosodásra hajlamos bőrre ajánlott, a 25 év feletti hölgyek, urak számára egyaránt. A termékek fő alkotó eleme – ahogyan a neve is sejteti –, a kecsketej protein, mely nélkülözhetetlen, tápláló, makro összetevőkből áll. Tejfehérjét, növényi zsírokat és szénhidrátokat, A és C vitamint, valamint kalciumot tartalmaz. Javítja a bőr szerkezetét és kisimítja a ráncokat. Növeli a bőr rugalmasságát, védi a bőrt a káros szabad gyököktől, és késlelteti a bőr öregedését. 

Narancsvaj termékcsalád. Mindegyik termék nagyon kellemes, narancsos illatú és minden bőrtípushoz megfelelően alkalmazható. A termékek fő jellemzője a narancsvaj – a narancsszínű és -illatú összetevőt narancshéjból nyerik ki. Gazdag bio-flavonoidokban, simító és feszesítő hatású. Csillapítja az irritációt és semlegesíti a bőr öregedésért felelős szabad gyököket.

A Ziaja termékek hipermarketekben és drogériákban kaphatók vagy online is megvásárolhatóak a www.ziajashop.hu weboldalon.


 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat