napja 
 

Barangolások az őszi természetben (Utazás - Úti cél)
Barangolások az őszi természetben

Ősszel minden a természetbe hív: a fák ezernyi színben pompázó lombkoronája és az avar zizegése, a napsugarak simogató melege és a tiszta levegő frissessége. A szabadban való testmozgás nemcsak lelkünknek tesz jót: hangulatjavító, stressz- és vérnyomáscsökkentő, segít fenntartani a jó csontminőséget, javítja fizikai- és szellemi teljesítőképességünket.A kellemes őszi kirándulást akár termálfürdőzéssel vagy városnézéssel is kombinálhatjuk. A vidéki Danubius szállodák mind gyönyörű természeti környezetben épültek. A Balaton-felvidék, a Szigetköz, a Kőszegi hegység egész évben kedvelt turista célpontjai mellett a Mecsek és a Vasi-Hegyhát is tartogat különleges természeti szépségeket. 

Farkas-erdő A Sárvártól Vasvárig húzódó Farkas-erdő még ma is Vas megye egyik legnagyobb összefüggő erdősége (7200 hektár), erdészeti és történelmi emlékekben gazdag kirándulóhely. Története a XIII. századra vezethető vissza.

Palkonya – Kisharsány Az 1994 őszén megalakított Villány-Siklósi Borút, Magyarország első borútja. Az eltelt évek alatt fokozatosan növekvő érdeklődés hatására a borút mára már 14 településen kanyarog keresztül.

A villányi Borút nem csak a borokról szól. Útközben történelmi emlékhelyek és látnivalók sokasága biztosít kikapcsolódást. A szurdoktúra a sziklák között kanyargó patakról, forrásokról szól. Gyönyörű szálfaligetek és vízesések mellett kanyarog a völgy lefelé - a csepegő szikla, pisztrángos tavak, Üvegesek útja tansövény mentén gyakran kell átlábalni a patakmedrekben kialakított lépegető köveken.

DANUBIUS TÚRANAPTÁR

 Történelmi időutazás a természetben Sárváron 2014. október 3-5.

2 éjszaka félpanzióval a Danubius Health Spa Resort Sárvárban, pénteken vezetett éjszakai séta a sárvári arborétumban, szombaton 16 km-es gyalogtúra a Farkas-erdőbe, az utolsó bajor király hajdani birtokára, úti csomaggal, visszafelé transzferrel, a szállodai fürdő- és szaunavilág használata.

29.000 Ft/fő/2 éj kétágyas szobában

Link: http://www.danubiushotels.hu/szallodak-sarvar/danubius-health-spa-resort-sarvar/ajanlatok/bakancsos-hetvege-sarvaron

Villányi szurdoktúra borkóstolóval 2014. október 24-26.

2 éjszaka félpanzióval a pécsi Hotel Palatinus szállodában, vezetett 6 km-es gyalogtúra Palkonya és Kisharsány között, a túra végén borkóstoló a Vylyan pincészetben, transzfer Pécs-Palkonya és Kisharsány-Villány-Pécs között 

23.800 Ft/fő/2 éj ártól kétágyas szobában

Link: http://www.danubiushotels.hu/szallodak-pecs/hotel-palatinus/ajanlatok/villanyi-szurdoktura-borkostoloval

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat