napja 
 

Rock & Roll a pincében (Sztárok - Party)
Rock & Roll a pincében

Keresztes Ildikó és az Elvist megidéző zenekar, az Ed Philips and the Memphis Patrol egy estére Bock&Roll zenészekké vált.

Egy igazi rock estet tartottak a Bock Pince udvarán, ahol a műfajt kedvelők hajnalig rockiztak. Nem is akárhogy – Ed Philipsék megmutatták, hogyan kell a földön fekve gitározni vagy pörögni a nagybőgő körül.

Az autentikus Rock&Roll hangulathoz a zene mellől a látvány sem hiányozhatott. A Pince udvarát rendhagyó módon elborították a bakelitlemezek és színes lampionok –akárcsak egy időutazás az ötvenes évek amerikai party-jaiba. A retro életérzés pedig pinup görlök nélkül nem lett volna az igazi, így két koncert között meglepetés divatbemutató forrósította a hangulatot, pörgős szoknyákkal, pöttyökkel, és mindennel, ami ehhez jár.

Mi is a Bock&Roll? Bock Valér különleges cuvée-je a Bock&Roll nevet kapta, amely nagyszerű, üdítő, és fiatalok számára is könnyen fogyasztható.

Valér örökifjú vöröse megmutatta, hogy mire képes: egy estére még a méltóságteljes nyugalom szigetét, a Bock Pincét is képes volt megőrjíteni. 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat