napja 
 

Sráckor (Programajánlók - Film)
Sráckor

Richard Linklater Sráckor című filmje fikciós dráma, amelyet ugyanazok a színészek játszanak el 12 év leforgása alatt. Hihetetlen, egyszerre elképesztő léptékű és bensőséges utazás, amelynek során megélhetjük a gyermekkor minden örömét és kalandját, egy mai család sorsának megrendítő fordulatait és magának az időnek a múlását is.

A film hőse a hatéves Mason (Ellar Coltrane), az ő életének legizgalmasabb évtizedét követhetjük nyomon. Zajlik az élet a családban, konfliktusok keletkeznek és oldódnak meg, házasságok mennek tönkre és új frigyek köttetnek, iskolakezdetek, első szerelmek, szerelmi csalódások, gonddal teli időszakok, folytonosan váltakozó örömök és bánatok kavarják fel a hétköznapok állóvizét. Bármi történik, a következmények kiszámíthatatlanok, mert a pillanatok egymásba olvadnak és mélyen személyes élménnyé alakulnak, meghatározván fejlődésünket és életünk szakadatlanul változó természetét. 

Richard Linklater különleges, 12 év alatt elkészült filmjének főszereplői Ethan Hawke, Ellar Coltrane, Patricia Arquette és Lorelei Linklater. Országos bemutató: 2014. szeptember 18. Forgalmazza az UIP Dunafilm.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat