napja 
 

Folytatódik a CROSSING LINES ? HATÁRTALANUL című akció-krimi sorozat (Programajánlók - Film)
Folytatódik a CROSSING LINES ? HATÁRTALANUL című akció-krimi sorozat

Az AXN saját gyártású akció-krimi sorozatának legújabb részei hamarosan Magyarországra érkeznek! A Crossing Lines – Határtalanul második évadának premierét szeptember 24-én 21:00-kor láthatják az AXN-en. A sorozat készítői semmit sem bíztak a véletlenre: a különleges helyszínekkel, összetett karakterekkel és lélegzetelállító európai nyomozásokkal átszőtt produkció izgalmas kikapcsolódást kínál.

A Crossing Lines - Határtalanul csapata akárcsak az első évadban, most is különböző nemzetiségű rendőrökből áll. A kulturális különbségek ellenére az elit osztag tagjaiból egy FBI szintű európai elit egység kovácsolódott, amely a második évadban New Yorktól egészen Európáig üldözi a nemzetközi nehézfiúkat.

Az új évad igazi sztárparádéval kecsegtet: Donald Sutherland és William Fichtner mellett a Mátrixból ismert Carrie-Anne Moss  és a Dexterben játszó Ray Stevenson is felbukkan. A hollywoodi hírességek felvonultatása mellett a Crossing Lines – Határtalanul másik különlegessége, hogy a nézőt Európa legszebb tájaira repíti el: az új évad során Franciaországban, Csehországban, Monte-Carlóban és Bulgáriában indul a hajsza a sorozatgyilkosok után.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat