napja 
 

Sziget Fesztivál - mentesítő vonatokat indít a MÁV (Utazás - Hírek)
Sziget Fesztivál - mentesítő vonatokat indít a MÁV

Mentesítő vonatot indít Budapestről Bécsbe a MÁV-START Zrt. segítve ezzel a Sziget fesztivál résztvevőinek hazautazását augusztus 18-án. A Hajógyári-szigetre kitelepült belföldi és nemzetközi pénztárak is működnek majd a rendezvény idején, az ott megváltott belföldi jegyekre 20%-os kedvezményt ad a MÁV-START.

Hosszabb szerelvényekkel és a fesztivál záró napján mentesítő vonattal is készül a vasúttársaság a Sziget Fesztiválról hazautazók kiszolgálására. Elősegítve a külföldi utasok visszautazását augusztus 18-án hétfőn 12 órakor indul a mentesítő vonat a Keleti pályaudvarról, a Bécsig közlekedő szerelvény Kelenföld, Győr, illetve Hegyeshalom állomásokon áll meg.

Tekintettel a Sziget Fesztivál ideje alatt tapasztalható, kiemelkedően magas nemzetközi utasforgalomra a MÁV-START  az utasok kényelmesebb menetjegyváltása, gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálása érdekében  a rendezvényen Sziget-pénztárat működtet egy belföldi és két nemzetközi ablakkal. Teljes körű belföldi és nemzetközi menetjegyváltási lehetőséggel, útvonaltervezéssel, menetrendi információkkal várják az érdeklődőket. Ezen felül a helyszínen belföldi vasúti menetjegyet vásárlóknak a MÁV-START Zrt. szolgáltatási területére 20%-os kedvezményt biztosít a teljes árú jegy árából. A menetjegy bármely belföldi viszonylatra váltható, egy útra vagy menettérti útra, akár elővételben is. Fesztiválkártyával vagy PayPass fizetőeszközökkel egyenlíthető ki a Sziget Fesztivál területén működő MÁV-START pénztárban vásárolt belföldi vagy nemzetközi menetjegy ára.

A nemzetközi menetjegyek a legnagyobb utasforgalmú Keleti pályaudvari pénztárak mellett a Nyugati és a Déli pályaudvaron, a József Attila utcai, belvárosi menetjegyirodában, Kőbánya-Kispest vasútállomáson vagy Kelenföldön is megvásárolhatóak. Ugyanazon az áron válthatók nemzetközi jegyek a partner utazási irodáknál is (IBUSZ Iroda, Ferenciek tere 2.; Neckermann Iroda, Szent István krt. 29.; Blaguss, Károly krt. 5.).

A mentesítő vonat menetrendje a MÁV-START honlapon belül érhető el, valamint további információk a MÁVDIREKT telefonos ügyfélszolgálat 06 40 49 49 49-es telefonszámán is kérhetőek.

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat