napja 
 

A grillezés új dimenziója (Gasztronómia - Konyhatrend)
A grillezés új dimenziója

Az Oxygen Wellness Naphegy tetőtéri terasza ezen a nyáron jakuzzival, kényelmes kerti bútorokkal és grill specialitásokkal várja a vendégeket. Mint Vezse Rolandtól, a Spa Trend Kft. alapítójától megtudhattuk, az immár 10 éve, a hazai wellness kultúra népszerűsítésén fáradozó, masszázsmedencéiről, kerti bútorairól, szauna házairól, grill készülékeiről ismert cég azon munkálkodik, hogy minél szélesebb körben váljanak ismertté termékeik, és jótékony hatásaik. 

A grillezés új dimenziója

A SpaTrend Teraszon a hétvégéken a Broil King kanadai rozsdamentes acél gázgrill készülékein változatos falatokat készítenek a Lacavore étterem séfjei. Az Imperial, Regal és Sovereign 90 szettek 2 perc alatt melegednek fel a megfelelő sütő hőmérsékletre, hogy különálló sütő felületeiken akár egy, vagy több grill rácson készülhessenek az ízletes falatok. Mindezeket a Barcelona ülőgarnitúrán is elfogyaszthatjuk, majd a Monaco napozóágyon adhatjuk át magunkat a vérbeli spa érzésnek.

A grillezésnek van néhány alapszabálya, amiket - ha betartunk - otthon is biztos sikeres esténk lesz. Eltekintve a teljesen amatőr, sütni-főzni nem tudóktól, grillezni nem egy nagy ördöngösség. Ha már ismerjük minden fortélyát, evezzünk új vizekre! Ismerjük meg a gázgrillek előnyeit! Többek között azt, hogy elmarad a füst, és nem igényelnek extra előkészületeket, hiszen nem kell arra várnunk, hogy parazsunk legyen.

Ha igazán ínyencek szeretnénk lenni, próbáljuk ki az impozáns rozsdamentes acélból készült Broil King Imperial XL grillezőt, amely több extrával is rendelkezik. Két külön sütőrész áll rendelkezésünkre, így az igényeink, vagy a kedvünk szerint csak a kisebbiket vagy a nagyobbikat használhatjuk külön. Ha sokféle fogást készítünk, akkor külön térben süthetjük a különböző hőfokot vagy légteret igénylő ételeket.  Az oldalégőkkel felszerelt szett előnye, hogy a sütőfelülettől függetlenül, vele egy időben más étel elkészítésére is használható. A felületen edényben vagy serpenyőben készíthetünk sültünk mellé szószt, vagy köretet. Szekrényeiben melegen tarthatóak a tányérok, így még az sem fordulhat elő, hogy ideje hamar elhűl a sültünk. Öntött alumínium váza nagyon magas hőmérsékletet képes biztosítani. Miért jó ez nekünk? Mert a takarítással sem kell bajlódnunk. Ugyanis sütés után csak le kell égetnünk róla a zsírt! Ha pedig a nyár esti grillezéshez receptek keresnénk, látogassunk el a www.grillreceptek.hu oldalra.

A termékekről bővebb információ a www.spatrend.hu oldalon olvasható.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat