napja 
 

Rekord gyorsasággal jön A titkok könyvtára sorozat a Universal Channel műsorára (Programajánlók - Film)
Rekord gyorsasággal jön A titkok könyvtára sorozat a Universal Channel műsorára

Noah Wyle is visszatér A titkok könyvtára tévés folytatásában, amely a legendás könyvmoly tanítványairól szól majd. A Universal Channel az amerikai premiert követő 24 órán belül Magyarországon is bemutatja a The Librarians című tévésorozatot. Ebben világkörüli kalandok, életre kelt legendák és megállíthatatlan gonosztevők várnak a sorozatrajongókra.

 A titkok könyvtára 2004-ben mutatkozott be a filmvásznakon, majd 2006-ban és 2008-ban is új kalandokkal jelentkezett kedvenc könyvmolyunk, Flynn Carsen. A Vészhelyzetből ismert Noah Wyle által játszott karakter 22 diplomával a zsebében kapta meg élete küldetését. A férfi pedig az évek során igazi Indiana Jonesszá edződött. Több ízben is megmentette a világot, most azonban segítőkre van szüksége.

 Így jön létre a The Librarians csapata, a mester négy tanítványt kap maga mellé. A könyvtáros segítői a világ legkülönbözőbb részeiről érkeznek és lesz köztük fegyverszakértő, kétkezi munkás 190-es IQ-val, szinesztéziás fiatal lány, és egy techguru is. Vezetőjük pedig a rangidős Jenkins lesz, aki harcba vezeti csapatát egy titokzatos testvériség ellen.

 A Universal Channel 2014 decemberében több mint 100 országban, az amerikai premiert követő 24 órában bemutatja a The Librarians című új kalandsorozat első epizódját. A 10 részes produkcióban olyan életre kelt legendákkal találkozhatnak a tévénézők, mint az Excalibur, Pandora szelencéje, a Frigyláda, vagy éppen a Szent Lándzsa. A szériában főszerepet játszik majd Rebecca Romijn is, akit az X-Men filmek rajongói ismerhetnek leginkább.

 

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat