napja 
 

Fantasy ünnep júliusban (Programajánlók - Film)
Hősök és varázslók az AXN Black műsorán
Fantasy ünnep júliusban

Mesterien megírt, nagyívű, fordulatos történettel és árnyalt karakterekkel egy egyedi, mesés világ tárul júliusban az AXN Black nézői elé. A hétköznapi erdészfiúnak hőssé kell válnia és megküzdenie a Gonosszal, hogy megmentse a világot... Érkezik a csodaszép új-zélandi tájakon forgatott A hős legendája (Legend of the Seeker).

A hős legendája Terry Goodkind amerikai író Az Igazság kardja (The Sword of Truth) könyvsorozata alapján készült. Az első évad a könyvsorozat nyitókönyvét, Az első szabályt (Wizard’s First Rule) vette történetének alapjául.

Kahlan Amnel (Bridget Regan), a szépséges Inkvizítor útnak ered, hogy felkutassa a Keresőt, aki a jövendölés szerint az Igazság Kardjával a világot megmenti a fenyegető Sötétségtől és a Gonosz uralmától. A zsarnok, gonosz mágus, Darken Rahl (Craig Parker) azonban katonáival a nő nyomába ered. A varázslónőnek az erdészfiú, Richard Cypher (Craig Horner) segítségével sikerül végül megmenekülnie és átjutnia Szarvasföldére. Hamarosan kiderül, Richard nem más mint maga a Kereső, aki azonban mit sem tud valódi személyiségéről és küldetéséről. Egy hős születésének lehetünk tanúi.

A zenéje miatt Emmy-díjra is jelölt, mágiával és romantikával fűszerezett A hős legendája július 1-től keddenként 21:25-től látható az AXN Black műsorán, dupla epizódokkal.


 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat