napja 
 

Sikeres volt a Szívet szívért! mozgalom (Egészség - Egészség)
Sikeres volt a Szívet szívért! mozgalom

Öt vidéki nagyvárosba látogattak el a mozgalom képviselői Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja keretében. A helyszínre kilátogató érdeklődők ingyenes szűrővizsgálatokon vehettek részt.

A vizsgálatok mellett, a jelentkezők a szívhangjukat is adományozhatták, amivel a Magyar Nemzeti Szívalapítványt támogatták. A MegaRed forgalmazója, az RB (Reckitt Benckiser) minden felvett szívdobbanás után pénzt adományozott az Alapítvány számára. Több, mint 2300 ember adományozta szívdobbanásait és járult hozzá, hogy a helyszínen rögzítsék szívhangját.

A mozgalom szervezője az RB számos termékével az egészséget, az aktív életmódot támogatja, illetve kiterjedt karitatív tevékenységet folytat. Figyelembe véve, hogy a keringési problémák milyen jelentősek hazánkban, a Szívet szívért mozgalom keretében most kétmillió forintot adományozott az Alapítványnak, ezzel segítve munkájukat a szív- és keringési betegségek elleni küzdelemben.

 - Hazánkban a szív- és érrendszeri betegségek gyakorisága miatt kiemelt figyelmet kell fordítani a megelőzésre, amely téren a Magyar Nemzeti Szívalapítvány fontos szerepet vállal. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy a Szívet szívért! mozgalom keretében támogatjuk az Alapítvány munkáját és az összegyűlt szívhangok után pénzt adományozunk számukra.– mondta el Magyari Lajos. (RB)

- A Magyar Nemzeti Szívalalpítvány elsőként hívta fel a figyelmet a transz-zsírok egészségre ártalmas hatására. Örömmel csatlakoztunk a Szívért szívet programhoz. A támogatásként kapott kétmillió forintból tovább folytatjuk a szív és érrendszeri betegségek megelőzését és a betegellátás javítását. –mondott köszönetet dr.Nagy András, az Alapítvány részéről

A szív- és érrendszeri betegségek elkerülése érdekében sokat tehetünk, ha egészségesen táplálkozunk, rendszeresen sportolunk és eljárunk szűrővizsgálatokra.

Amennyiben nem tudunk egyéb omega-3 zsírsavakban gazdag ételeket fogyasztani (tengeri halak, lenmag), javasolt az omega-3-zsírsavakat tartalmazó étrend-kiegészítők fogyasztása. Új generációs forrása a krill olajat tartalmazó kis piros MegaRed® kapszula. A krill olaj krillekből, a garnélához hasonlító apró rákfajtából készül, amely elsősorban az Antarktisz nagy tisztaságú vizeiben él, és Omega-3 zsírsavakban gazdag.  A MegaRed® kapszula nagy hatékonysággal és gyorsan szívódik fel a szervezetben és könnyen emészthető, nem okoz kellemetlen halas utóízt.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat