napja 
 

Michael J. Fox újra a képernyőn (Programajánlók - Film)
Michael J. Fox újra a képernyőn

A Vissza a jövőbe egykori sztárja alakítja A férjem védelmében egyik legtrükkösebb karakterét, a váratlan húzásairól ismert Louis Canninget. Michael J. Foxot eddig háromszor jelölték Emmy-díjra a Universal Channel sorozatában nyújtott alakításáért, most pedig az elismert színész visszatér, hogy ismét borsot törjön Alicia Florrick orra alá.

1991-ben diagnosztizáltak Parkinson kórt a színésznél, aki példátlan kitartásról tett tanúbizonyságot, amikor úgy döntött, betegsége ellenére is folytatja pályafutását. És milyen jól tette! Michael J. Foxot az elmúlt években számtalan díjjal jutalmazták alakítása miatt, többek között olyan népszerű sorozatokban tűnt fel a művész, mint a Jogi játszmák, a Ments meg!, a Dokik, vagy éppen a Kerge város. Mindenki Marty McFly-a több sikeres mozifilmben is letette védjegyét, így a Támad a Mars! című vígjátékban is. A színész saját szitkomja, a Michael J. Fox Show pedig nemrég fejeződött be Amerikában.

 Hollywood egyik legismertebb arca A férjem védelmében utóbbi évadaiban nem csupán borsot tört a főszereplő, Alicia Florrick orra alá, de számos trükkel is meglepte ellenségeit. Louis Canning igazi kiszámíthatatlan antihős a történetben. Legutóbbi feltűnése óta azonban sok minden változott meg napjaink egyik legjobb tévés drámájában. Alicia saját céget alapított, míg korábban Canning ajánlatát az együttműködésre gondolkozás nélkül elutasította.

Vajon hogy fog minderre reagálni a temperamentumos ügyész? Hamarosan kiderül, A férjem védelmében ötödik évada minden vasárnap, 21:00-kor látható a Universal Channel műsorán.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat