napja 
 

Balaton kollekció a Raqparton (Szépség - Divat)
Balaton kollekció a Raqparton

Magyar divattervezők mesélik el saját történetüket egy közös Balaton kollekción keresztül vasárnap délután kettőtől a Balaton partja helyett egyelőre a Duna partján, a Raqparton.

A Balaton ihlette meg a hazai ruházati márkát, a Dorkot is arra, hogy egy nyílt pályázat keretei között találja meg legújabb, Balaton elnevezésű kollekciójának tervezőit. A ruházati márka az utóbbi hetekben frappáns, aktuális, és kreatív műveket – rajzokat, festményeket, fotókat és feliratokat – várt egy pályázat keretein belül, melyek közül a legjobbakat most egy különleges kiállításon mutatja be. Az, hogy ki pontosan a három kiválasztott tervező, vasárnap derül majd ki a Sunday Funday programon, ahol a további felkért divattervezők is először mutatják be a nagyközönségnek terveiket, mellyel kifejezik azt, mit jelent számukra a Balaton.

 A Balaton kollekció bemutatójának helyszíne a Raqpart. A tóparti, napfényes, koktélos hangulatról, a zenéről és az ételekről pedig a Rock The City és a Playersroom vasárnapi buliján Dr Brs - Senor Grande és Marchello gondoskodik. A Balaton kollekció darabjai a vasárnapi bemutatót követően a Playersroom üzletekbe kerülnek.

Időpont: 2014. június 15. 14 óra

Helyszín: Raqpart, V. kerület, Jane Haining rakpart

 

 

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat