napja 
 

! Nyit a 7. GYEREK ARC plakátkiállítás (Programajánlók - Kultúra)
! Nyit a 7. GYEREK ARC plakátkiállítás

Itt vagyok, ragyogok! a 7. Gyerek ARC e témában várta a 6-14 évesek alkotásait. Rekordszámú pályamű bizonyítja, hogy a kérdésfelvetés igencsak megmozgatta a gyerekek fantáziáját.

 BIOX, a kis űrlény földi gyerekek számára küldött felhívása adta az „Itt vagyok, ragyogok!” mottójú pályázati felhívás keretét.

BIOX, a Gyerek ARC kabalafigurája saját tapasztalata alapján rájött, hogy a friss levegőn átélt élmények, és a szabadban termett zöldségek, gyümölcsök fogyasztása mekkora szerepet játszik a jó közérzet megteremtésében. Az ARC és a Tesco örömmel nyugtázta, hogy az egészségtudatos életmód témája a gyerekeket is megmozgatja, hiszen az eddigiekhez képest idén volt a legmagasabb a beérkezett pályaművek száma. Ezúttal közel 1700 alkotásból választotta ki a zsűri azt a 83-at, amely látványos szabadtéri kiállításon kerül bemutatásra 2014. május 24-től június 29-ig a Tesco, a WING Zrt., az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és több más támogató jóvoltából.

 Az ARC a UNICEF Magyar Bizottsággal együtt kiemelten fontosnak tartja, hogy a gyerekek képviseljék magukat az őket érintő döntésekben. Ezért a zsűriben részt vett a Gyerek ARC idősebb korosztályának előző évi győztese, a 12 éves Takács Martin is.

A 7. Gyerek ARC kiállítás 2014. május 24. és június 29. között tekinthető meg a Millenáris Parkban.

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat