napja 
 

A Wizz Air ma ünnepli tizedik évfordulóját (Utazás - Hírek)
A Wizz Air ma ünnepli tizedik évfordulóját

A Wizz Air ma ünnepli megalapításának tizedik évfordulóját 

A légitársaság különleges ajánlata az évforduló napján: minden második jegy ingyenes

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága* ma ünnepli a tizedik évfordulóját annak, hogy 2004. május 19-én felszállt legelső, a dél-lengyelországi Katowicéből London Lutonba közlekedő járata. A Wizz Airt azzal a céllal alapították, hogy a repülés megfizethetőbbé váljon Közép- és Kelet-Európa lakosai számára. 2013 végéig összesen 69 millióan utaztak a Wizz Airrel. A légitársaság egy jelenleg 300 útvonalból és 35 országban 96 desztinációból álló útvonalhálózatot épített ki. A 2014-es pénzügyi évben 13.9 millió utas választotta a Wizz Airt. A légitársaság szeretettel várja további utasait, akiket járatain köszönthet az elkövetkező években. A Wizz Air folyamatosan keresi, hogyan fejlesztheti alacsony viteldíjait, és reméli, hogy építhet sikereire miközben további lehetőségeket keres a már meglévő és az újonnan megnyíló piacokon, köztük olyanokon, amelyek nem voltak megfelelően lefedve a diszkont légitársaságok által. Hogy megünnepelje ezt a különleges eseményt, és hogy kinyilvánítsa nagyrabecsülését utasai iránt, a Wizz Air minden második jegyet ajándékba ad minden útvonalán, minden ma éjfélig a wizzair.com oldalon intézett foglalás esetén.** (A részletes feltételeket a "bővebben" szóra kattintva olvashatják) 

„Nagyon büszke vagyok, hogy elértük ezt a fontos mérföldkövet” – mondta Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója. – „10 év kemény munkájával és egy kiváló szakember gárdával érkeztünk el ehhez a fontos naphoz. Az elmúlt tíz évünk gyors növekedéssel, folyamatos fejlesztéssel telt, hogy lehetővé tegyük utasaink számára, hogy utazzanak, új lehetőségekkel és élményekkel gazdagodjanak. A Wizz Air elhivatott munkatársaival együtt a következő évtizedben is kihívást jelent a versenytársaknak, valamint alacsony viteldíjakat és kiváló szolgáltatást kínál utasainak. Szeretném ma megköszönni összes utasunknak a hűségüket, és hogy részt vettek a Wizz Air elképesztő utazásában” – tette hozzá Váradi József.


** A promóció csak 2 vagy több, ugyanarra a Wizz Air Hungary Ltd. (W6) által üzemeltetett járatra szóló repülőjegy egy időben, egy foglalás keretében történő vásárlása esetén érvényes. Minden kettő darab repülőjegyből egy darab ingyenes, de egy foglalás során legfeljebb öt darab jegy foglalható ingyenesen. Az „ingyenes“ kifejezés úgy értendő, hogy az ingyenes jegy esetén a viteldíj – beleértve az adókat, a nem opcionális költségeket és a kisméretű kézipoggyászt (maximum 42x32x25 cm) -, nem kerül felszámolásra, de ebbe az adminisztrációs díj nem értendő bele. Az adminisztrációs díj az ingyenes jegyek esetén is fizetendő. A nagyméretű kézipoggyásznak és minden feladott poggyásznak további díja van. A promóció részét nem képezi egyetlen opcionális, kiegészítő szolgáltatás vagy termék sem, ezeknek a díját ki kell fizetnie akkor is, ha egy ingyenes repülőjegyre vonatkoznak vagy ahhoz vásárolja őket. A megvásárolt repülőjegyeket egyszerre kell felhasználni, és nem lehet őket külön visszamondani. A csoportos foglalások (10 utas felett) nem képezik a promóció részét. A bármely adott áron elérhető jegyek számra korlátozott.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat