napja 
 

Aussie Miracle Recharge (Szépség - Kozmetika)
Hajápéolás Ausztráliából
Aussie Miracle Recharge

Egy nagyon hosszú munkanap végén még ott az a randi, ahol ragyogóan kell kinézned, és nem tudsz hazaugrani? A szemfesték, a szájfény, a mattító és a púder felbecsülhetetlen kincsnek számít ilyenkor. De mi lesz a hajaddal? Ilyenkor sietnek segítségedre az Aussie új „Miracle Recharge” kondicionáló permetjei, azonnali kényeztetést nyújtva a hajadnak és megújulást a frizurádnak – bárhol és bármikor, amikor csak szükséged van rá. Az irodából indulva, a liftben, a dugóban araszolgató taxiban, vagy akár útban a táncparkett felé. Dobd be kedvenc Aussie Miracle Recharge hajkondicionáló spray-det a táskádba, és lehelj új életet a hajadba BÁRHOL és BÁRMIKOR. 

Az Aussie márka jelenléte a magyar piacon kenguru ugrásokban mérhető (hűha, immár 12 ugrásnál tartunk, és minden ugrás 1 hónapnak felel meg). Az Aussie portfólió most hajkondicionáló spray kollekcióval bővül, hogy még inkább arra koncentrálhass, amit éppen csinálsz, BÁRHOL és BÁRMIKOR, miközben a hajad tökéletesen néz ki. Íme, az Aussie új hősnői: az Aussie Miracle Recharge termékcsalád. Öt különleges, a brazil fuvallatok által inspirált hajápoló spray, olyan egyedi, ausztrál összetevőkkel, mint a makadámdió olaj, a jojobamag-olaj, némi tengeri alga, vadcseresznyefa kéreg és ausztrál jázmin kivonat. Mostantól lapuljon minden nap a te táskádban is ez a különleges hajkondicionáló spray! Segítségével minden pillanatot ragyogó és pillekönnyű hajjal élvezhetsz – BÁRHOL és BÁRMIKOR!

Itt az ideje egy gyors hajtesztnek. Milyen a hajad? Száraz, festett, hosszabb, vékony és lelapult, kényeztetésre vagy esetleg egy kis felturbózásra vágyik? Az ötféle új hajkondicionáló Aussie spray minden csapástól megvédi a hajadat, BÁRHOL és BÁRMIKOR. Kétféle módon kényeztetheted a hajad az Aussie Miracle Recharge segítségével: fújd még nedves tincseidre hajmosás után vagy dobd fel vele a száraz és fáradt hajad napközben, bárhol és bármikor (igazi trükk azoknak a csajoknak, akik minél többet szeretnének kihozni a napjukból és mindig úton vannak). Legyen veled mindig az új Aussie sprayed, akárcsak a szájfény vagy a púder. Válaszd az igazán hozzád illőt! Az ötféle mágikus hősnő elérhető a dm üzleteiben.

Frissülj fel újra és újra, bárhol is jársz!


 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat