napja 
 

Új formula és illat-kitörés (Szépség - Kozmetika)
Új formula és illat-kitörés

Nem meglepő, hogy szeretjük a szép, frissen mosott haj illatát. Ezért a head & shoulders ’Fresh and Clean’ termékcsaládba tartozó Apple Fresh samponok és balzsamok most új, izgalmas formulával készülnek. A haj utánozhatatlanul tiszta és friss illatú, miközben akár 100%-ig korpamentes lesz.

Peter Lux, a head & shoulders kreatív igazgatója tisztában van vele, milyen hatással van ránk a frissen mosott tiszta haj nap, mint nap: „Ha a hajunknak jó az illata, attól frissnek érezzük magunkat egész nap!”

 Finom illat a hajnak

Az illat a parfümgyártásban használt összetett folyamatok alkalmazásával készült. Felső, középső és alsó illatjegyekből áll: friss gyümölcsökből, mint a zöldalma, vagy az ázsiai körte, tiszta virágillatokból, mint a liliom, rózsa és a jázmin, valamint meleg éghajlati fák és lágy pézsma illatából. A Scent Burst, azaz illat-kitörés technológiának köszönhetően a legintenzívebb a felső illatjegy, a koncentrált illatért. A végeredmény egy felemelően friss illat, amely a hajmosást követően hosszan megmarad. Mi több, nem csupán a hajmosás és hajszárítás közben fejti ki hatását, de a formázást követően is.

 Az új Scent Burst technológia

A head & shoulders vezető illatszakértőkkel működött együtt, hogy megalkosson egy új formulát Scent Burst, illat-kitörés technológiával. Mindez egy merőben új megközelítés a hajápolásban: vízzel érintkezve illatrobbanást idéz elő, így téve teljessé a zuhanyzás élményét. Az eredmény egy felemelő és hosszantartó tartó illat, mellyel frissnek és vonzónak érezhetjük magunkat egész nap.

 A tiszta álom

A frissesség érzéséhez nem elég csupán az illat. A head & shoulders számára elengedhetetlen, hogy samponjai és balzsamjai mindig a legkiválóbb teljesítményt nyújtsák, amikor tisztító hatásról vagy a korpa elleni védelemről van szó. A ’Fresh and Clean’ termékcsalád Pro Clean technológia három tisztító összetevője egyedi keverékével a hatékonyan tűnteti el a piszkot és zsíros szennyeződéseket

 Mindemellett az Apple Fresh sampon szintén tartalmazza ZPT (Zinc Pyritihione) összetevőt, mely harcol a Malessezia gomba ellen, mely megtelepszik a fejbőrön és korpa kialakulásához vezethet. Az Apple Fresh különleges, kosztaszító összetevője pedig segít kisimítani a hajszálakat, így a por nem tud megtapadni felületén. A haj nem csak finom illatú lesz, de megtartja frissességét egész álló nap, így a hajtincsek dúsak és akár 100%-ig korpamentesek lesznek.

 Peter Lux szerint “A csodaszép, ragyogó és kellemes illatú haj nem csupán friss megjelenést kölcsönöz, de egész napon át biztosítja a frissesség érzetét!”

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat