napja 
 

MERCI - Ahány köszönet, annyiféle merci (Gasztronómia - Evés)
Lepd meg édesanyádat egy egyedi merci csokival!
MERCI - Ahány köszönet, annyiféle merci

Hamarosan itt az Anyák napja és még nincs ötleted, hogy mivel lepd meg az anyukádat? Szereti az édességet, de jó lenne valami különlegeset adni neki? A merci „Ahány köszönet, annyiféle merci” játéka tökéletes megoldást kínál!

Közeleg az Anyák napja, és ilyenkor mindig elgondolkozunk, hogy mivel kedveskedhetnénk annak, akinek a legtöbbet köszönhetjük. A nemcsak megjelenésében, de ízeiben is exkluzív merci csokoládék között szerencsére mindenki megtalálja a maga kedvencét, a többfajta, gondosan összeállított merci válogatásnak köszönhetően. Most ráadásul egy különleges akció keretében a merci lehetővé teszi, hogy még egyedibb ajándékot adhass édesanyádnak: egy olyan merci csokit, amelynek a borítóján a ti közös képetek szerepel!

Ehhez nincs más dolgod, mint előkeresni egy közös fotót, majd regisztrálni a www.mercinyeremenyjatek.hu oldalon és feltölteni a képet. Végül írni hozzá pár kedves sort és kinyomtatni a borítót. Egy merci csokival együtt megható ajándék bármelyik édesanya számára!

Évente számtalanszor ajándékozunk csokoládét, ez azonban egyedi és megismételhetetlen lesz. Csak neki, csak tőled. Ne feledd! Ahány köszönet, annyiféle merci!

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat