napja 
 

Schwarzkopf Essence ULTÎME (Szépség - Kozmetika)
Schwarzkopf Essence ULTÎME

Sok nő álma a tökéletesen ápolt és egészséges kinézetű haj; akár a topmodelleké.Claudia Schiffer a divat­világban és a szépségiparban eltöltött 25 éve alatt megtanulta felismerni az igazi minőséget. A Schwarzkopf Essence ULTÎME-val a Schwarzkopf kifejlesztett egy extra gazdag, luxus hajápolási márkát, melyben mindenki megtalálja a hajának legmegfelelőbb variánst. A magas teljesítményű formulák Ultîme-4 Complexet tartalmaznak, mely válogatott összetevők egyedi kombinációja, úgy mint: gyöngykivonat, panthenol, kétféle finomított keratin. Az extra krémes textúra körbeveszi a hajszálakat és ápoló összetevőkkel kényezteti azokat. A Schwarzkopf Essence ULTÎME számos hajápolási problémára kínál megoldást: már a sejteknél regenerálja a hajat és helyreállítja természetes rugalmasságát. Segít regenerálni a haj felületét és segít a lipid védőréteg helyreállításában. Szakértők által kifejlesztett 19 termékével a portfólió célzott megoldást kínál a legkülönbözőbb igényekre.

Schwarzkopf Essence ULTÎME 

Omega Repair fenséges, ápoló anyagokban gazdag formulája újraépíti a sérült sejteket, és segít megelőzni a hajtöredezést az élettel teli, természetes kinézetű, egészségesen ragyogó hajért. A termékcsalád sampont, hajbalzsamot, többfunkciós hajápoló krémet és extra gazdag hajpakolást tartalmaz.

 Diamond Color a színvédő formula segít megóvni a hajszínt a fakulástól, az innovatív összetétel intenzív színeket és ragyogást ad. A sampon, hajbalzsam, hajfény fokozó spray, hajszín fakulást gátló hajpakolás és a hajápoló olaj nagyszerű választás a festett, melírozott haj számára.

 Crystal Shine a feloldott kristályoknak köszönhetően simává teszi a hajszálak felszínét, és újra ragyogóvá és fényessé teszi a hajat. A sampon, hajbalzsam és a hajápoló olaj a fénytelen és normál hajnak gyönyörű ragyogást ad. A hővédő spray 220 C°-ig védi a hajat a hajformázók melegétől.

 Biotin+ Volume egyedi biotin összetevőjének köszönhetően a vékonyszálú, lelapuló haj dúsabb és teltebb hatású lesz, miközben nem nehezíti el azt. A sampont, hajbalzsamot, spray hajbalzsamot, és hajtőemelő hajápoló krémet tartalmazó termékcsalád dús és a hajtöveknél megemelt frizurát eredményez.

Az ellenálló ásványi anyag komplexet tartalmazó Mineral Strength termékcsalád samponból és spray balzsamból áll. Megerősíti és feltölti a hajszálak belső szerkezetét, és ellenállóbbá teszi a hajat a sérülésekkel szemben. Az erős és kevésbé töredezett hajért.

A Schwarzkopf Essence ULTÎME és a Schwarzkopf Blonde ULTÎME 2014 márciusától kapható a boltokban, ajánlott fogyasztói ár

Sampon, ill hajbalzsam 250 ml 1599 Ft, hajápoló krém, hajpakolás, hajfény fokozó spray, hajszín fakulást gátló hajpakolás, hajtő emelő hajápoló krém  1799 Ft



 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat