napja 
 

Grand Budapest Hotel (Programajánlók - Film)
Színes amerikai vígjáték
Grand Budapest Hotel

Valahol a békés, bogaras Európában, valamikor a békeidőkben, a két világháború között működött egy elegáns hotel: a Grand Budapest. Vendégei átlagos arisztokraták, vénkisasszonyok és műkincstolvajok; alkalmazottai pedig a legjobbak a szakmájukban.

Gustave (Ralph Fiennes), a híres főportás itt barátkozott össze az egyszerű küldönccel, Zero Musztafával, akivel együtt keverednek bele az évszázad festményrablásába. Miközben a felbecsülhetetlen értékű reneszánsz képet keresik, egy családi vagyon elvesztése vagy visszaszerzése is kockán forog: és a nyomozás meghökkentő fordulatai magukkal ragadják a hotel összes lakóját.

A Holdfény királyság Oscar-díjra jelölt rendezőjének,Wes Andersonnak  abszurd, mesés humora egyre több rajongót vonz: vagy 15 szupersztár játszik együtt ebben a különleges hangulatú, feledhetetlen komédiában!

Főszereplők: Ralph Fiennes, Saoirse Ronan, Edward Norton, Willem Dafoe, Jude Law, Owen Wilson, Bill Murray, Adrien Brody, Léa Seydoux, Jeff Goldblum, Jason Schwartzman, F. Murray Abraham, Tom Wilkinson, Harvey Keitel

Mozibemutató: 2014. március 20.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat