napja 
 

Új Wizzair járat Grúziába (Utazás - Hírek)
Új Wizzair járat Grúziába

A Wizz Air ma bejelentette, hogy 2014. szeptember 30-tól új járatot indít Budapestről Grúzia második legnagyobb városába, Kutaiszibe. A járat kezdetben hetente kétszer közlekedik majd, keddenként és szombatonként. 

Az új útvonal a Wizz Air korábban bejelentett „Irány Kelet!” terjeszkedésének következő állomása, amelynek keretében a légitársaság már több keleti desztinációval bővítette útvonalhálózatát, így Bakuba, Dubaiba, Isztambulba, Kijevbe, Tel-Avivba és Moszkvába is. Ezeken az útvonalakon korábban nem repült diszkont légitársaság. Budapest a nyolcadik desztináció, amit a Wizz Air elérhetővé tesz Kutaisziből lengyelországi, ukrajnai és litvániai útvonalai után. Grúzia gazdag történelmi örökségével, népszerű tengerparti üdülőhelyeivel és sípályáival különleges úti cél a szabadidős utazók számára, akik látogatásuk során megismerhetik az ország világhírű konyháját és borait is. A növekvő grúziai piac jelentős külföldi befektetések célpontjaként az üzleti utasok körében is vonzó úti céllá válhat.

A Budapest-Kutaiszi útvonalra már foglalhatók a kedvezményes árú jegyek a wizzair.com oldalon. A viteldíjak 8990 forintnál kezdődnek egy útra, beleértve az adókat és kötelező illetékeket, valamint egy kisméretű kézipoggyász díját. 

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat