napja 
 

Teret adunk a kreativitásnak (Gasztronómia - Konyhatrend)
Siemens beépíthető készülékek lenyűgöző funkciókkal
Teret adunk a kreativitásnak

A Siemens beépíthető sütői, főzőlapjai és gőzsütői nem csak technológiai ínyencségek, de a kreatív konyhaművészet múzsái is. Ezt mutatta be a gyakorlatban a népszerű  Lila füge blog kitalálója és szerzője, Havas Dóra, a SzerecsenDió Gasztrotérben, 2014. február 12-én. A nagyközönség is megismerheti a készülékeket testközelből a február végi Konyhakiállításon, melynek fő támogatója a Siemens.

Profizmus a mindennapokban: Siemens beépíthető sütők

A Siemens technológiai megoldásai, -  mint a magyar nyelvű, szöveges TFT kijelző, a cookControl 68 automatikus program, a hydroBaking vagy az activeClean pirolitikus öntisztítás - használóinak sokkal többet jelentenek pusztán jól csengő funkcióknál. Az intelligens megoldásokkal profi szakácsokká válhatunk otthonunkban és nagy chéfeket idéző, lenyűgöző fogásokat varázsolhatunk a családi asztalra, vagy kápráztathatjuk el vendégeinket.

Egészséges ételek és páratlan ízek: Siemens gőzsütők és gőzpárolók

Jelen korunk konyhai sztárja a gőzsütő. Nem véletlenül, hiszen az ételkészítés legkifinomultabb módját nyújtja, ez az egészséges és finom étel titka. Saját és családunk egészsége érdekében egyre többen nem kötünk kompromisszumot. A Siemens készülékeivel erre nincs is szükség.  A sütés illetve főzés forró gőzzel történik, így minden értékes vitamin, nyomelem és ásványi anyag megmarad az ételekben, a frissesség és a zamat pedig páratlan. A gőzzel sütés lehetővé teszi, hogy húsételeink belül szaftosak és zamatosak, kívül pedig ropogósak legyenek, elkerülve a kiszáradást. Egy hétköznapi hús, mint például a sertés lapocka is ünnepi fogássá alakul.

Megszámlálhatatlan kombinációs lehetőség – FlexInduction

A FlexInduction funkcióval rendelkező indukciós főzőlapok téglalap alakú zónájára tetszőleges méretű és alakú edény elhelyezhető; a főzőlap felismeri, hogy a zóna mely részén kell a kívánt teljesítményt leadnia. Az egyenletes hőeloszlással az ételek a lehető leghatékonyabban készülnek el. Ez a technológia nagy segítséget nyújt a háziasszonyoknak egy több fogásos ebéd vagy vacsora elkészítésekor, hiszen egyszerre több edényt is el tud helyezni a főzőlapon, nem kell az előre kijelölt zónákhoz igazodnia. 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat