napja 
 

Head and Shoulders férfiaknak (Szépség - Kozmetika)
Head and Shoulders férfiaknak

Télen sajnos könnyen elfelejtjük, hogy hajunknak is ugyanolyan nagy szüksége van a törődésre, mint bármely más testrészünknek. Ebben az időszakban károsító, roncsoló körülménynek tesszük ki hajunkat az állandó szárítással, a hideg idő miatti sapka és kalaphordással, miközben mindemellett télen, a zimankóban a fejbőr erei összehúzódnak, így a hajhagymák kevesebb oxigént és tápanyagot kapnak. A fokozott vitamin és folyadékbevitel mellett érdemes tehát odafigyelnünk arra is, milyen samponokat, hajápoló balzsamokat használunk, ha beköszönt a tél, ez pedig nem csak a nőkre, hanem a férfiakra is ugyanúgy érvényes.

E tényeket figyelembe véve fejlesztette ki a head & shoulders is férfiaknak szánt samponját. Ők ugyanis nem kedvelik a többlépcsős balzsamozást és krémezést, noha hajuknak szüksége lenne rá. Fontos tehát olyan sampont választaniuk, melyben ápoló és kondicionáló összetevők találhatóak, ugyanakkor magában hordozza a kellemes, friss illatanyagokat is. 

Karácsonyi ajándék is lehet a Head & Shoulders Total Care 3in1 sampon, egy remek csomagolással és ajánlással! Ha meg akarod nyerni, nem kell mást tenned, mint lájkolni a Dolcsevita Facebook oldalát, majd megválaszolni a nyereményjáték kérdéseit.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat