napja 
 

Hajós András: végre megőrülhetek (Programajánlók - Film)
Hajós András: végre megőrülhetek

Kilencedik évadával és egy régi-új ismerőssel, Hajós Andrással tér vissza a magyar humorcsatorna időtálló stand-up műsora, A Comedy Central bemutatja. A vasárnapi nyitóadásban Hajós András egy tőle merőben szokatlan dolgot művel: szögre akasztja örökérvényű társát, a gitárját és ezúttal egy zongora segítségével feszegeti az improvizáció határait. Mint mondja, a színpadon végre megőrülhet!

Hajós hosszabb szünet után újra feltűnik A Comedy Central bemutatjában, azt azonban még maga sem tudja, hogy annyira népszerű lesz-e az új zongorás kísérlet, mint a gitáros akciói. Mindenesetre az első adásban kísérletet tesz arra, hogy egyszemélyben egy komplett, négytagú zenekarként is helytálljon. „Azt elárulhatom, hogy a műsor nyersanyagát saját tapasztalatokból merítettem, amihez egészen kamaszkori zongoraóráim emlékéig kellett visszanyúlnom. A megidézés kiterjedt egykori zongoratanárnőmre is, akit talán a kelleténél élethűbben sikerült lefestenem. Remélem, megbocsátja ezt nekem…” - mondta Hajós, aki nagy híve a színpadi komédiának.

 

 „Minden előadás egyedi, egyszeri és megismételhetetlen. Ebben rejlik a szépsége” - ecsetelte Hajós a stand-up műfajának sajátosságait. „A színpadon elengedhetem magam, megőrülhetek. Improvizálás közben sosem tudhatja az ember, hogy mi lesz a vége a dolognak…és ettől olyan jó” – magyarázta a műsorvezető, aki a kilencedik évad első adásában kapott helyet. 

 

A Comedy Central bemutatja hét éve neveli ki a stand-up generáció jövőbeli sztárjait. Annak idején Mogács Dániel, Rekop György, Hajdú Balázs, Zsók Levente, vagy a Szomszédnéni Produkciós Iroda is a magyar humorcsatorna saját gyártású műsorában kezdte pályafutását – mára mind befutottak. A kilencedik évad tehetséges ifjú titánokkal és tapasztalt régi harcosokkal vasárnap érkezik a Comedy Centralra.

 A Comedy Central bemutatja vasárnap este 19:35-kor a Comedy Central műsorán!

 
<<< visszalépés
Jelenleg 3 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat