napja 
 

Böllérbalett - avagy Bödőcs Tibor új önálló esttel jelentkezik (Programajánlók - Kultúra)
Böllérbalett - avagy Bödőcs Tibor új önálló esttel jelentkezik

November 25-én legújabb önálló estjével lép a Corvin Dumaszínház közönsége elé Bödőcs Tibor. A Karinthy-gyűrűs humorista a beszédes Böllérbalett című műsorában veszi górcső alá az „ezer sebből vérző magyar közéletet”. Egyfajta folytatása lesz ez a nagy sikerű Az élet értelme és kertészeti tippek című produkciójának, melyet eddig több száz alkalommal láthatott országszerte a publikum.

Bödőcs Tibor egyedi humorát senkinek sem kell bemutatni. Új önálló estje is számos meglepetést tartogat… Bár a készülő előadásról sok részletet nem árult el a mindig elfoglalt humorista, az már biztos, hogy – az előző produkciójától eltérően – ebben sokkal több k-betű lesz, a d-k száma viszont megcsappant, és elhangzik majd a satuvagina és az őstermelő szó is. Valamint új figurák kerülnek fel a bucsuszentlászlói freskóra, és tovább árnyalódnak a régiek.

– Lólépésben végigvágtatunk a napjaink emberét érdeklő összes jelentősebb kérdésen, és nemzetközi kitekintéssel is színesített röntgenképet készítünk az ezer sebből vérző magyar közéletről. – kezdte Bödőcs Tibor. Arra a kérdésre, hogy mihez tudná hasonlítani az új anyagot azt válaszolta: – Valójában az egész műsor olyan lesz, mint egy flippergolyó, ami soha nem esik le, vagy egy frizbi, amit visszahozott a kutya – majd azt is hozzátette – a műsor még nincs teljesen kész. A 70-80 perces előadás folyamatosan formálódik majd, ahogyan a közélet napról napra termeli az alapanyagot.

Hogy pontosan miért is fontos a K és D betűk száma az előadásban, valamint hogy a satuvagina és őstermelő szavak hogy kapcsolódnak a kis magyar közélethez, a böllérkedés a baletthez, november végén kiderül a Corvin Dumaszínházban

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat