napja 
 

Szürreális házibulit tart a Créme de la pop (Programajánlók - Muzsika)
Szürreális házibulit tart a Créme de la pop

Gál Csaba Boogie és új zenekara, a Créme de la pop október 11-én, pénteken este a budapesti Gozsdu Manó Klubban végre koncertet ad. A kilencvenes évek legnagyobb magyar slágerei francia swing stílusban csendülnek fel, és a már ismert Hip Hop Boyz, Tankcsapda, Sing Sing és Carpe Diem feldolgozások mellett új dalok ősbemutatóját is hallhatja a közönség. Az est másik fellépője a The Big Bunny Hall Swinger Club lesz.

A Créme de la pop zenekar idén tavasszal profi zenészekből alakult meg, tagjai Gál Csaba Boogie énekes, a Maszkura és a Tücsökrajból ismert Kertész Csaba gitáros és Boros Gábor bőgős, valamint Kövér Kristóf gitáros. A csapat a kilencvenes évek legnépszerűbb magyar slágereit ötvözi az 1930-as évek francia swing stílusával, hogy mindkettőt megmentse a kifakulástól. A fiúk tavasszal a www.cremedelapop.hu honlapon jelentették meg ingyenesen letölthető, Dől a pop! című kislemezüket, amely egycsapásra ismertté tette a csapat nevét, a dalokat azonban élőben még nem mutatták be. A hosszú várakozásnak most vége, hiszen a Créme de la pop október 11-én, pénteken 21 órától végre koncertet ad a budapesti Gozsdu Manó Klub színpadán.

- A kislemezen szereplő Hip Hop Boyz, Sing Sing, Carpe Diem és Tankcsapda dalok után újabb közkedvelt slágereket dolgozunk fel a manouche nevű, harmincas évekbeli francia swing stílusban. Az elmúlt hónapokban a repertoárunk a Shygys, Tunyogi Orsi, a TNT és a Venus egy-egy dalával, egy újabb Hip Hop Boyz-számmal, és kakukktojásként egy Dolák-Saly Róbert-szerzeménnyel bővült. Ezeknek a feldolgozásoknak az ősbemutatóját a péntek esti koncerten tartjuk. A fellépésen egyfajta időutazásos, szürreális házibuli hangulat várható sok humorral. Ugyanakkor fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy nem paródiákat, hanem feldolgozásokat játszunk, hiszen ezek a dalok számunkra a kamaszkorunkat és kellemes emlékeket idéznek fel – mondta Kertész Csaba, a Créme de la pop gitárosa. Hozzátette, hogy a zenekar hamarosan újabb stúdiófelvételeket hoz nyilvánosságra az interneten, és rövidesen leforgatja az első videóklipjét is.

A Gozsdu Manó Klubban pénteken este a szintén magyar nyelven, de swing-punk stílusban muzsikáló The Big Bunny Hall Swinger Club lesz a másik fellépő. A koncertek 21 órakor kezdődnek, a belépőjegy 1000 forint

 
<<< visszalépés
Jelenleg 1 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat