napja 
 

Indul két megújult testvércsatorna, az AXN WHITE és az AXN BLACK (Programajánlók - Film)
Indul két megújult testvércsatorna,  az AXN WHITE és az AXN BLACK

Indul két megújult testvércsatorna,  az AXN WHITE és az AXN BLACK

Az AXN televíziós sikercsatorna, valamint az AXN NOW és az AXN Player VOD típusú szolgáltatások mellett október elsejétől AXN WHITE és AXN BLACK néven teljesen megújul az AXN Sci-Fi és az AXN Crime,ahola fekete az erő, a bátorság és a hősök színe, míg a fehér titkokat, cselszövést és krimit jelent.

Az AXN a legerősebb színeket akarja képviselni a hazai kábeltelevíziós palettán. Az ikonikus vörös AXN film- és sorozatcsatornát az elsősorban nőknek szóló AXN WHITE és a férfiakat megszólító AXN BLACK erősíti. Az AXN nézettsége 2011 óta több mint 50%-kal növekedett és így 2013-ban folyamatosan a legnézettebb 5 hazai kábelcsatorna között szerepel. A Sony Pictures Television az AXN WHITE és az AXN BLACK magyarországi elindításával azokra az igényekre, visszajelzésekre reagál, mely szerint a nézők egyre speciálisabb és intenzívebb, drámai és misztikus elemekben bővelkedő filmeket és sorozatokat igényelnek.A két új tematikus csatorna az AXN Crime-ot és AXN Sci-Fi-t váltja, ám megőrzi a csatornák kiemelt műfajának legjobb darabjait. Az AXN WHITE esetében a borzongató bűnügyi sorozatok mellé vad vágyakat és bonyolult cselszövéseket felfedő, átélhető emberi történetek társulnak majd. Az AXN BLACK a jól ismert sci-fi világ mellett olyan mitikus vagy éppen hétköznapi hősök történeteit mutatja be, akik segítenek felfedezni a bennünk rejlő kalandvágyat, bátorságot és határozottságot.

A két csatorna október 1-ével indul, ám az anyacsatorna, az AXN nézői már korábban,szeptember 29-én, vasárnap ízelítőt kaphatnak két prémium sorozatból is:  21.00 óra Az Ügyféllista (The Client List, AXN WHITE) és 22.00 órakor a Spartacus: Vér és Homok (Spartacus: Blood and Sand, AXN BLACK). 

A két új csatorna sorozatait a "bővebben" szóra kattintva láthatják.

AXN BLACK

Spartacus: Vér és Homok 2. évad Premier: 2013.10.07, 22.20

Őslények kalandorai: Új világ  Premier: 2013.10.03, 22.20

Kacsavadászok (DuckCommander) Premier: 2013.10.01, 20.10 és 20.35 - dupla epizód

 AXN WHITE

Az Ügyféllista (The Client List) Premier: 2013.10.02, 21.05

Visszatérés Montpellier-be (Life Lines) Premier:2013.10.01,18:50

Hölgyek öröme (The Paradise) Premier: 2013.10.01, 20:10

Grand Hotel Premier: November

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat