napja 
 

Az első páneurópai rendőr sztori: Crossing Lines ? Határtalanul (Programajánlók - Film)
Szeptember 16-tól az AXN csatornán
Az első páneurópai rendőr sztori: Crossing Lines ? Határtalanul

Az európai országhatárokon átnyúló, virágzó szervezett bűnözés problematikáját vizsgálja az AXN új saját gyártású sorozata, a Crossing Lines – Határtalanul. Az európai FBI születésének története, amely egy elit nyomozócsoport munkáját követi, szeptember 16-án, dupla epizóddal indul az AXN tévécsatornán, a főbb szerepekben Donald Sutherlanddel, Marc Lavoine-nal és William Fichtnerrel.

Az AXN új, saját gyártású produkciója, a Crossing Lines – Határtalanul egy hat tagból álló nemzetközi elit alakulat munkáját mutatja be, akik az európai országhatárokon átnyúló bűnügyek felderítésén dolgoznak. A Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) fennhatósága alá tartozó csoport olyan ügyeket kezel, amelyekkel kapcsolatban az egyes helyi rendőrségek, a hatékony nemzetközi szabályozás híján tehetetlenek. A sorozat a kortárs Európában játszódik, amelyet a nyitott országhatárok, a szabad utazás és kereskedelem az egész világot fenyegető szervezett bűnözés legfontosabb bázisává változtatott. Így itt az ideje egy újfajta igazságszolgáltatás születésének. A csapat tagjai a globalizáció sötét oldala mellett bemutatják az egyesített Európa kulturális sokszínűségét is. Kezdve az idealista francia sztárnyomozó Louis Daniellel (Marc Lavoine), az ír, német és olasz ügynökökön keresztül, kiegészülve a kiábrándult amerikai veterán Carl Hickmannel (William Fichtner) mindenki a saját erősségeit, hagyományait és elképzeléseit hozza a csapatba. Az összecsiszolódás pedig egyáltalán nem egyszerű, főleg a tragikus múltú, ellentmondásos ICC vezetővel, Michel Dornnal (Donald Sutherland) a háttérben.

 A Sony Pictures Television Networks franciaországi és cseh helyszíneken forgatott, saját gyártású sorozata szeptember 16-án indul dupla epizóddal az AXN tévécsatornán

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat