napja 
 

Piemontei mogyoróval és panyolai szilvával ünnepelt a 3 éves chocoMe (Gasztronómia - Evés)
 Piemontei mogyoróval és panyolai szilvával ünnepelt a 3 éves chocoMe

Hároméves lett a kézzel készült, “személyre szabható”, sokmillió-féleképpen összeállítható táblás csokoládék gyártója, a chocoMe. A vállalat születésnapi eseményén bemutatták a chocoMe újdonságait: a 40%-os tejcsokoládét, a szőlőmagkivonatos Gere csokoládét Gere borokkal társítva, valamint új feltétként a világ legjobbjaként titulált piemontei mogyorót, a liofilizált ananászt és a hazai készítésű liofilizált panyolai szilvát.

Az immár 14 országban elérhető chocoMe hitvallása szerint a csokoládé kakaó szárazanyag tartalmának akár 1%-os növelése is óriási változást idézhet elő a minőségi csokoládékészítésben, ami fogyasztói élménynöveléshez vezethet.  „A 40%-os tejcsokoládé meglehetősen ritka még Magyarországon a táblás tejcsokoládék piacán” – mondta el Mészáros Gábor, a chocoMe tulajdonosa a születésnapi eseményen. Emellett a chocoMe elérhetővé teszi a feltétei közt a messze földön híres piemontei mogyorót is, ami jelképesen vetekszik a "világ legfinomabb és legjobb minőségű mogyorója" címért.

Az eseményen antioxidáns tartalmú Gere-chocoMe csokoládé-különlegességek kóstolására is sor került, borral társítva. Minden egyes tábla GERE csokoládéba egy felnőtt ember számára elegendő napi adag (5g) szőlőmag mikroőrlemény kerül temperálásra, ami rendelkezik  a szőlő legjelentősebb antioxidáns vegyületeivel. Végül, de nem utolsósorban, a chocoMe bevezeti feltétei között a liofilizált ananászt és a hazai készítésű liofilizált panyolai szilvát.  A chocoMe ezzekkel a lépésekkel is meg kívánja különböztetni magát a versenytársaitól a nemrég bevezetett – és nagy sikert aratott - saját tervezésű chocoMe öntőformája után, és újabb piedesztálra emeli itthon a minőségi csokoládékészítést.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat