napja 
 

Szakmai díjra jelölték a Botrány hackerét (Sztárok - Hírek)
Szakmai díjra jelölték a Botrány hackerét

Guillermo Diaz is esélyes a legjobb színész díjára az idei Imagen Awards gálán. A szakmai elismerés a latin-amerikai származású televíziós és filmes szakemberek munkáját honorálja. A díjazottak nevét augusztus 16-án egy exkluzív gálán hirdetik ki.

Huszonnyolcadik alkalommal díjazzák az Egyesült Államokban a latin-amerikai televíziós és filmes szakembereket az Imagen Awards gálán. A jelöltek között van a Universal Channel műsorán sikert sikerre halmozó Botrány című sorozat hackerét, Huckot alakító Guillermo Diaz, aki a legjobb színész kategóriában került a legjobbak közé. A jelöléshez a Twitteren a stábtagok és a rajongók is egyből gratuláltak a színésznek, ám hogy végül ő kapja-e az elismerést, az csak augusztus 16-án derül ki. Diaz kategóriájában Benjamin Bratt (Private Practice), Jon Huertas (Castle) és Danny Pino (Law&Order) esélyes még.

Diaz korábban olyan sikerprodukciókban alapozta meg hírnevét, mint a Vészhelyzet és a Harmadik műszak, de feltűnt az Esküdt ellenségekben és a Luxusdokiban is. A színészt kemény szerepeiről ismeri a szakma, hiszen a Nancy ül a fűben című botrányos dramedyben 26 részen keresztül alakított drogdílert.

 

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 5 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat