napja 
 

Világsztárt hoz a Class FM a Zöld Pardonba (Programajánlók - Muzsika)
Világsztárt hoz a Class FM a Zöld Pardonba

"I need a dollar, dollar..."– tavaly óta százmilliók dúdolják Aloe Blacc dalát a földkerekség minden pontján. Most a Class FM elhozza a világsztárt a magyar közönségnek: június 23-án este a soul legfrissebb, legdivatosabb képviselője lép fel a Zöld Pardonban. 

Aloe Blacc az "I need a dollar, dollar" című számával pár hét alatt berobbant a köztudatba. Az idén 34 éves kaliforniai születésű, de eredetileg panamai gyökerekkel rendelkező soul énekes nem ma kezdte a pályáját: slágereivel évről évre kapaszkodott a műfaj nagyjai, George Benson és John Legend szintjére. Mostanra révbe ért. Személyében a Class FM egy igazi, tündöklő előadóművészt hoz el Magyarországra, a soul és a pop zene hazai hívei együtt bulizhatnak a toplisták éllovasával! Bár a dollárszámolós, melankolikus, mégis felszabadult örömnóta Blacc legismertebb dala, igazi rajongói mégis a Green Lights-t és a You Make Me Smile-t istenítik, amelyekben kifinomultabb, dzsesszesebb motívumok fedezhetők fel. Aloe Blacc-et az első sikerei Európához kötik: az Emanon duó tagjaként a Lootpack csoporttal és a francia Jazz Liberatorz-zel turnéztak Európa-szerte. Idővel módjában állt kiadni első albumát is, 2006-ban, de az igazi áttörést mégis 2010-es, sokkal kiforrottabb lemeze, a Good Things hozta meg. Az album nagy slágerét, az I need a dollar-t természetesen nem csak korunk gazdasági válságára rezonáló refrénje miatt dúdolják világszerte, hanem fülbemászó, könnyed dallama miatt is.

A koncertnek az idén 15 éves Zöld Pardon ad otthont. „A Zöld Pardon megalakulása óta megkerülhetetlen szereplője a fesztivál-szezonnak. Aloe Blacc fellépése a minden korosztály igényét kielégítő születésnapi koncert-sorozatunk egyik mérföldköve. Örülünk, hogy egy újabb világsztárt láthatunk vendégül, és a rajongóknak ezért az élményért sem kell csillagászati összeget fizetniük, hanem a ZP-től megszokott, baráti áron szerezhetik be a jegyet.” – fogalmazott Kővári Zsuzsa, a Zöld Pardon egyik tulajdonosa.

 A június 23-i bulin Aloe Blacc koncertje után a Class DJ-k pörgetik tovább a hangulatot. A jegy ára 2990 forint, de elővételben jelentős kedvezménnyel vásárolható.

 

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 4 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat