napja 
 

Ingyenes Piknik Park koncert a Dürer Kertben (Programajánlók - Muzsika)
Ingyenes Piknik Park koncert a Dürer Kertben

Európa elsőszámú Linkin Park tribute bandája, a hazai Piknik Park ismét Magyarországon koncertezik, és a buli helyszínéül a Dürer Kert nagyterme szolgál majd. A május 31-i eseményen Csányi Zoliékon kívül fellép még az élőzenés hip-hopot játszó Albert Hoffmann Bt. és a most debütáló Faith No More tribute banda, a Faith No Man is. A koncertekre a belépés ingyenes.

 A Piknik Park azon kevés tribute banda közé tartozik, akik sokkal többet koncerteznek külföldön, mint hazai pályán. A Black-Out és a Roy & Ádám Trió dobosaként is ismert Csányi Zoli vezette csapat koncertje többek közt ezért is különleges alkalom a Linkin Park magyar rajongói számára. Ráadásul ezen a koncerten lép először színpadra itthon a vadonatúj felállás. Bemutatkozik ugyanis a zenekar új basszusgitárosa, a számos formációból ismert Vígh Arnold, aki külföldön ugyan már fellépett a bandával, de az itthoni Linkin Park rajongók még nem láthatták a csapatban.  A Piknik Park első Düreres koncertje februárban volt, ami a visszajelzések alapján annyira jól sikerült, hogy a srácok elhatározták, negyedévente egyszer csinálnak itt egy ingyenes bulit. Mivel alig lépnek fel Magyarországon, ezért arra is különösen odafigyelnek, hogy itthon is profi körülmények közt adják át a Linkin Park életérzést, és közben a közönségük pénztárcája is kímélve legyen. Így a belépés díjtalan, a szórakozás pedig garantált lesz, hiszen az amerikai banda legnagyobb slágerei képezik a repertoár nagy részét, de az új lemezről is biztosan előkerül majd egy-két dal.

A Piknik Park előtt két másik zenekar melegíti be a közönséget. Az egyikük a debütáló buliját adó Faith No Man, egy fiatal csapat, akik a Faith No More munkássága előtt tisztelegnek, illetve a hip hopot az élőzenével keverő Albert Hoffmann Bt., akiket szinte Zoliék testvérzenekarának is nevezhetünk, hiszen két tag is közös a két bandában. A koncertek 20 órakor kezdődnek.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat