napja 
 

Schauma Fito-Koffein a dúsabb, erősebb hajért (Szépség - Kozmetika)
Schauma Fito-Koffein a dúsabb, erősebb hajért

A kémiai kezelések és a nem megfelelő hő hatására a haj sérül, károsodik, a hajvégek töredeznek. A kor előrehaladtával, vagy a hormonháztartás megváltozásával, a stressz, az egészségtelen táplálkozás, és a káros környezeti hatások miatt a haj elvékonyodik, akár ki is hullhat. A Schauma új Fito-Koffein termékcsaládja serkenti a hajnövekedést és aktiválja a hajhagymákat. A Fito-Koffein-Komplexet tartalmazó formula tisztítja és erősíti a gyenge, vékonyszálú és elvékonyodott hajat, erősíti a hajszerkezetet. A sampont, balzsamot és hajápoló sprayt tartalmazó termékcsalád már kapható a boltokban.

A vékonyszálú és erőtlen haj a gyakori hajproblémák közé tartozik, amitől az érintett személy kellemetlenül érezheti magát. Az új Schauma termékcsaládban található innovatív Fito-Koffein formula növényi kivonatokat és koffeint tartalmaz. A formula erősíti a hajszerkezetet, belülről serkenti a hajnövekedési faktort. Az aktív koffein tartalom aktiválja a hajnövekedést, javítja a hajhagymák tápanyagellátását és fokozza a mikrokeringést. Elsősorban a növényi kivonatok, amelyek különösen gazdagok antioxidánsokban, harcolnak a szabadgyökök ellen és megvédik a hajat a káros környezeti hatásoktól. Másodsorban a növényi összetevők, a fito-flavonoidok, növelik a haj ellenálló képességét és segítik a természetes regenerálódásban. 

A Fito-Koffein sampon ápolja a hajat, aktiválja a hajhagymákat, miközben tisztít. A Fito-Koffein hajbalzsam kisimítja a hajszálak felületét, könnyebben kifésülhetővé teszi a hajat, és intenzív fényt nyújt. A Fito-Koffein Hajápoló Spray csomómentesíti és erősíti a hajat. Használata egyszerű, csak fújja törölköző száraz hajára. Hatékonysága tudományosan bizonyított.

Schauma Fito-Koffein Sampon 200 ml               679 Ft

Schauma Fito-Koffein Sampon 400 ml               899 Ft

Schauma Fito-Koffein Hajbalzsam 250 ml       679 Ft

Schauma Fito-Koffein Hajápoló Spray 200 ml            899 Ft

 

 
<<< visszalépés
Jelenleg 0 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat