napja 
 

Hungaroring Futófesztivál és Egészségnap (Egészség - Egészség)
Hungaroring Futófesztivál és Egészségnap

2013. június 29-én a lóerők és benzingőz helyett az állóképességé és az izmoké lesz a főszerep. A mozgás szerelmesei egyedülálló lehetőséget kapnak, hogy kipróbálják magukat a Hungaroringen, ahol a futás mellett az egészségmegőrzés is fontos szerepet kap! A futóversenyeken négy számban indulhatnak a résztvevők: 1. félmaraton terepen, 2. félmaraton aszfalton, 3. egy kör a ring aszfaltcsíkján, 4. egy kör terepen.

Igazi kuriózum várja tehát a versenyzőket, hiszen a pályacsíkon kívül a közel 20 hektáros erdőben kialakított egyedi off-road pályán is meghódíthatják a ringet. A futóversenyek mellett izgalmas kerékpárversenyek is várják a látogatókat. Az eseményen profi és amatőr aszfalt- és terepfutók, kerékpárosok, valamint gyalogolni vágyók egyaránt részt vehetnek.A Hungaroring Futófesztiválon nemcsak a versenyzők húznak futócipőt. Ismert hazai sztárok és médiaszereplők is rajthoz állnak, és reményeink szerint a sajtó képviselői közül is sokan megméretik állóképességüket, gyorsaságukat. Mindezeken kívül lehetősége van vállalatok munkatársainak csoportosan is jelentkezni a programokra. Annak a cégnek a humánerőforrás munkatársát, aki a legtöbb jelentkezőt nevezi, értékes ajándékkal jutalmazzuk. A felnőttek mellett kisgyermekek is indulhatnak a 400 méteres Ovi-futamon.

Egészségnap. Az aktív sport az egészséges életvitel szerves része. Nem véletlen, hogy a rendezvényen is kiemelt szerep jut a sport mellett az egészségmegőrzésnek is! A látogatóknak lehetősége nyílik különböző egészségügyi szűrővizsgálatok, egyéni életmód tanácsadás vagy különböző masszázsok kipróbálására, de lesz egészséges ételkóstoló, és bemutatók sokasága is. Megismerkedhetnek a bioételek és bio gazdaságok világával, megkóstolhatják milyen újdonságok, új ízek kerültek a biotermékek, és az egészséges ételek palettájára. Új és hatékony megoldásokat ismerhetnek meg a testi-lelki egészségmegőrzés területén, a legjobb szakemberek jóvoltából.

Szórakozás. A Hungaroring Futófesztivál és Egészségnap műsorát sokféle program színesíti! A versenyek közben élményekkel teli programok és vérpezsdítő koncertek felelnek a hangulatért. Tartalmas vezetéstechnikai bemutató vár a biztonságos autózás híveire, de azok sem maradnak esemény nélkül, akik inkább bepattannának a volán mögé. A vezetés és sebesség rajongói Gokartokban bizonyíthatják tudásukat!

Nemcsak a látogatókra, de a versenyzőkre is vár egy meglepetés! Valamennyi nevező részt vesz a Tombolában a helyszínen kapott rajtszámával! A szerencsés rajtszám tulajdonosát nagyszerű ajándékkal lepjük meg!


 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat