napja 
 

Féláron a Mediawave-re (Utazás - Hírek)
Féláron a Mediawave-re

A MÁV-START Zrt. ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásáról Komárom állomásra, az április 30. és május 4. között megrendezésre kerülő Mediawave Fesztiválra utazóknak.

A Mediawave Fesztivál a hazai kulturális élet egyik meghatározó rendezvénye, ahol a színes kulturális események és programok mellett, évről évre neves hazai és külföldi előadók várják a közönséget.

A rendezvényre készülődő utasok a MÁV-START bármely jegypénztárában meg tudják vásárolni a kedvezményes, alkalmi menettérti vasúti menetjegyeiket. A kedvezmény igénybe vételéhez az utasoknak a menetjegyeiket a helyszínen le kell bélyegeztetni, és a vonaton a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni. Bélyegzés a fesztivál helyszínén az információs pultnál 10:00 óra és 21:00 óra között kérhető.

A kedvezményes árú alkalmi menettérti jeggyel az utazás legkorábban a rendezvényt megelőző napon, április 29-én kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény utolsó napját követő napon, május 5-én kell befejezni.

 
<<< visszalépés
Jelenleg 2 olvasó böngészik a portálon
  Rólunk Kapcsolat